Dün saat 13.00 sıralarında Anafartalar Caddesi’ndeki bir apartmanın üst katlarından düşen genç, ağır yaralandı. Olay, cadde üzerindeki Sevgi Kent B-Blok’ta yaşandı.

Apartmanın 5. katından düştüğü tahmin edilen Murat Meriç (25)’i, çevredeki vatandaşlar gördü ve 112 Acil Servis ile polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansı ekipleri ile Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Meriç, ilk tedavisinin ardından kolunda, bacaklarında ve kafatasında kırıklar oluşması nedeniyle ameliyata alındı.

Murat Meriç’in ayakkabısının tekinin 4. kattaki evin balkonunda bulunması üzerine polis, 5. katta yaşayan A.K. ve E.K. çiftini karakola götürerek, ifadelerini aldı. A.K. ve E.K. çiftçi, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Murat Meriç’in ameliyata girmeden önceki ifadesinde, apartmanda oturan A.K.’yi ziyarete geldiğini söylediği öğrenildi.

Polis, şüpheli görülen düşme olayı ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken, olayın Murat Meriç’ten alınacak ifadeyle daha da netlik kazanması bekleniyor.

Öte yandan, olay günü olan dün, Murat Meriç’in doğum günü olduğu ve Facebook’taki sayfasında arkadaşları tarafından kutlandığı görüldü.