AYGÜL KONAR

Kaymakamlıklardan yapılan açıklamada, Covid-19 vaka sayılarının son 2 haftadır artış gösterdiği belirtildi.

Salgına karşı tedbirli olunması gerektiği aktarılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“İlçe merkez mahallelerimizde ve tüm köylerimizde önümüzdeki günlerde aşı stantları kurulacak olup herhangi bir randevu aranmaksızın aşı olmak isteyen vatandaşlarımıza hizmet verilecektir. Aşısını olmayan özellikle 18-35 yaş arası tüm vatandaşlarımızı kurulacak stantlarımıza ve hastanemize aşı olmaya davet ediyoruz. Mahalle ve köylerimizdeki aşı programı bilahare kamuoyu ile paylaşılacaktır. Daha sağlıklı günlerde buluşabilmek için lütfen aşımızı olalım, maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymaya titizlikle devam edelim.”

İPSALA’DA AŞI STANDI KURULDU

Öte yandan İpsala Kaymakamlığı’nca yapılan duyuruda, İpsala Toplum Sağlığı Merkezi Mobil Aşılama Ekibi tarafından, 28 Temmuz 2021 Çarşamba günü saat 10.00 itibariyle İpsala Kapalı Pazar Yeri’nde aşı standı kuruldu.

İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal, İpsalalı vatandaşları aşı olmaya davet etti.

AK Parti Edirne Milletvekili Dr. Fatma Aksal, da İpsala Kaymakamlığı’nın paylaşımını kendi sosyal medya hesaplarında paylaşarak, vatandaşları aşıya davet etti. Aksal, Edirneli hemşerilerimden en çok duyduğum soru; ‘Tekrar kapanır mıyız?’ Tekrar kapanmak istemiyorsak lütfen aşı olalım. Salgınla mücadelede elimizdeki en büyük güç aşı. Sevgili İpsalalı hemşerilerim, haydi aşıya’” çağrısında bulundu.