Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, 30 Nisan 2013 Salı günü, Aşağı Zaferiye Mahallesi Ahmet Gücüyeter Caddesi’nde Toprak Mahsulleri Ofisi binalarının bulunduğu alanda ilk kez kurulan semt pazarını gezerek esnafa hayırlı işler diledi.

 

Keşan Belediye Meclisi Üyesi İlhan Boz, Keşan Sebze Bakkal ve Manavlar Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı İbrahim Aldanmaz ile Keşan Tuhafiyeci ve Manifaturacılar Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı İsmail Yüksel’in de katıldığı ziyaretlerde, semt pazarlarının hem esnafa hem de Keşan halkına hayırlı olması dileğinde bulunuldu.

Keşan’da semt pazarı kurulmasının zamanının geldiğini ve bunu geçen hafta Perşembe gününden itibaren başlattıklarını belirten Başkan Özcan, ilk haftalarda hem esnaf hem de vatandaş için biraz alışma süresine ihtiyaç olacağına işaret etti.

Keşan’da kurulmaya başlanan semt pazarları, perşembe günleri Çamlıkent Camii arkasındaki Hüseyin Yazır Caddesi’nde, salı günleri ise Aşağı Zaferiye Mahallesi Ahmet Gücüyeter Caddesi’nde Toprak Mahsulleri Ofisi binalarının bulunduğu alanda hizmet verecek.