HABER MERKEZİ

Yarışmaya başvurular 1 Şubat 2019 Cuma günü saat 18.00’de başladı. Aşkı ve sevgiyi anlatan en güzel fotoğrafı çeken ve yarışmaya katılmak isteyen çiftler, belediyenin 0544 727 10 32 kurumsal Whatsapp hattına Ad, Soyad ve iletişim bilgilerini yazarak göndermeleri gerekmektedir. “Aşkın Karesi” konulu fotoğraf yarışmasına son başvuru tarihi: 13 Şubat 2019 Çarşamba saat 00.00’dır. Yarışmaya gönderilen fotoğraflar Malkara Belediyesi facebook adresinde  ‘Aşkın Karesi’ adlı fotoğraf albümünde yayınlanacaktır. (www.facebook.com/malkarabld/) yarışmaya katılan ve Malkara Belediyesi kurumsal Facebook sayfasında yayınlanan fotoğraflar içinden 14 Şubat 2019 Perşembe günü saat 11.00’e kadar en çok beğeni alan 1. 2. ve 3. fotoğraflar Malkara Belediyesi resmi web sayfasında açıklanacaktır.

SEVGİLİLER GÜNÜ FOTOĞRAF YARIŞMA ŞARTNAMESİ

1- Yarışmanın Adı: “Aşkın Karesi”

2- Yarışmanın Konusu ve Amacı: katılımcıların “Aşkın Karesi” sloganından yola çıkarak aşka ve sevgiye dair algılarını ve hissiyatlarını fotoğraf sanatı aracılığı ile birbirlerine ifade etme olanağı sağlamak.

3- Yarışma Koşulları:

- Yarışmaya katılım ücretsizdir.

- Her katılımcı en fazla bir fotoğraf ile yarışmaya katılım sağlayabilir.

- Katılımcı belirtilen tarih aralığında ad, soyad ve iletişim bilgileriyle birlikte katılım sağlayacak olan fotoğrafını belediyemiz whatsapp 0544 727 10 32 numaralı telefona göndermelidir. Gönderilen fotoğraflar www.facebook.com/malkarabld adresinde “Aşkın Karesi” isimli albüm içerisinde halk oylamasına sunulacaktır.

- Yarışmaya 18 yaş üstü vatandaşlar katılım sağlayabilir.

- Yarışmaya fotoğraf göndererek katılan çiftlerden bir tanesinin sözlü yada yazılı itiraz etmesi sonucu eser halk oylamasına sunulmayacak; sunulduktan sonra itiraz edilmesi durumunda ise siteden kaldırılarak yarışma dışı kalacaktır.

- Kurum herhangi bir başvurunun kurallara aykırı olduğunun tespit edilmesi durumunda eser sahibine bilgi vermeksizin başvuruyu geri çevirme ya da değerlendirme harici tutma yetkisine sahiptir.

- Gönderilecek olan fotoğraf daha önce hiçbir yarışmada ödül almamış olmalıdır.

4- Telif(Kullanım) Hakkı:

- Katılımcı yarışma için gönderdiği fotoğrafların tümüyle kendisine ait olduğunu, kendisi tarafından çekildiğini ve tüm izinlerinin alındığını kabul, beyan ve taahhüt eder. Aksine davranış kural ihlali sayılır.

- Yarışmada ödül kazanan fotoğraflar Malkara Belediyesi arşivine alınacak ve fotoğraftaki çiftlerin adı belirtilerek gerekli görüldüğü zaman çeşitli basılı ve görsel materyallerde tanıtım amaçlı kullanılabilecektir. Bu durumda ayrıca bir telif ödenmeyecektir.

- Yarışma katılım koşulları ve kurallar hakkında değişiklik yapma hakkı Malkara Belediyesi’ne aittir.

- Malkara Belediyesi yarışmaya gönderilen eserlerin içeriği ile ilgili hiçbir hukuki sorumluluk kabul etmemektedir.

5- Seçim Ölçütleri:

- Belediyemiz Whatsapp hattına gönderilen fotoğraflar www.facebook.com/malkarabld adresinde “Aşkın Karesi” isimli fotoğraf albümü içinde yayınlacak olup halk oylamasına sunularak en fazla beğeni üç katılımcıya ödüller verilecektir.

- Yarışma süresince farklı uygulamalar veya otomasyonlar ile beğeni arttırdığı tespit edilen katılımcılar diskalifiye edilecektir.

6- Seçim Sonuçları:

7- Ödül almaya hak kazanan katılımcılar 14 Şubat 2019 tarihinde Malkara Belediyesi web sayfası www.malkara.bel.tr ve sosyal medya hesaplarından ilan edilecektir.

Yarışma Takvimi:

Yarışmanın Başlangıç Tarihi: 01 Şubat 2019

Son Başvuru Tarihi: 13 Şubat 2019 Saat: 00.00

Sonuçların Bildirimi: 14 Şubat 2019 Saat:11.00

ÖDÜLLER:

Birincilik Ödülü: Des Otel’de akşam yemeği (çift kişilik)

İkincilik Ödülü: Digital Fotoğraf albümü

Üçüncülük Ödülü: Kahve fincan Takımı