AYŞİN SEÇİL GEZER

Atıcı, “Sokak hayvanları da birer canlıdır. Bu hayvanlar 8 saatte bir su içmezse yaşayamazlar. Onun için ben de belirli yerlere su kabı bırakıyorum. Buradan bütün halkımıza sesleniyorum, herkes iş yeri veya evinin önüne bir kap su bıraksın” dedi.

SOKAK HAYVANLARININ HAYATI İNSANLARLA BİRLİKTE PAYLAŞTIKLARINI UNUTMAMAK GEREKİYOR

Sokak hayvanlarının hava şartlarından etkilendiklerini kaydeden Atıcı, “Çok sıcak ve soğuklarda hayvanlar da sıkıntı yaşıyor. Sokak hayvanlarının da doğanın bir parçası olduğunu ve hayatı insanlarla birlikte paylaştıklarını unutmamak gerekiyor. Kapı önüne konulacak bir kap su ve yemek, kuş, köpek veya kedi için çok önemli olabiliyor. Vatandaşlarımızın duyarlı olmalarını ve sokak hayvanlarımıza sahip çıkmalarını istiyoruz. Lütfen hayvanlardan bir kap su ve yemeği esirgemeyelim” dedi

BİR KAP SU KOYMAYA DAVET EDİYORUM

Sokak hayvanlarının zorlu hava şartlarında su ve beslenme ihtiyaçlarını gidermekte zorlandıklarını aktaran Atıcı, sözlerini şöyle sonlandırdı: “Susuzluğun diğer canlılar için de büyük bir sıkıntı olduğunu hatırlatarak vatandaşlarımızı kapılarının önüne bir kap su koymaya davet ediyorum. Ayrıca vatandaşlarımız yemek artıklarını yine bir kap içerisinde çöplerin yanına bırakabilirse hem hayvanlar karınlarını doyurmuş olurlar hem de kimseye zarar vermezler” dedi. 

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ