21 Eylül 2013 Cumartesi günü gerçekleştirilen, Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği (MMMB) Derneği Keşan Şubesi’nin olağan genel kurul toplantısında göreve gelen yeni yöneticiler, görevi devraldıkları eski Başkan Barış Hasan Serin'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Geçen Cumartesi günü saat 16.30 sıralarında, Serin’in Anafartalar Caddesi üzerinde bulunan muhasebe bürosuna gelen Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Meşegür, Başkan Yardımcısı Gürkan Sezgin ve Yönetim Kurulu Üyesi Anıl Özbek, yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı Barış Hasan Serin'e teşekkür etti.

SERİN: 6 YILDA GÜZEL İŞLER YAPTIĞIMIZA İNANIYORUM

Dernekte, 2 yıl saymanlık ve 4 yıl da başkanlık görevlerinde bulunduğunu ve eski Yönetim Kurulu'ndan Rahmi Başol ile birlikte ayrıldıklarını belirten Serin, Sivil toplum kuruluşlarında görev alan kişiler, zamanı geldiğinde görevlerini devretmelerini bilmelidir. Çünkü o sivil toplum kuruluşunda, herkes görev almalı ki yapılan işin zorluğunu görmeli ve bulunduğu yeri daha çok sahiplenmelidir. Ben de 6 yıl görev yaptım. Güzel işler yaptığımıza inanıyorum. Ve yeni arkadaşlarımızın da görev alması için Rahmi Başol ile birlikte yönetimden ayrıldık.” dedi.

Bazı sivil toplum kuruluşlarındaki yöneticilerin koltukları benimseyerek görevlerini bırakmamak için direndiklerini aktaran Serin, Derneğimiz çalışmalarımız sayesinde bulunduğu bölgede bir güç kazandı ve bizler de bazı yerlerde söz sahibi olduk. Birçok çalışmalarda bulunduk. Sivil toplum kuruluşlarında her zaman başkanlar ön planda yer alır. Ancak, beraberindeki yönetici çalışmalarda bulunmazsa, başkan olan kişi hiçbir iş yapamaz. Bugüne kadar görev süresi içerisinde bana destek olan ve derneğimiz için birçok fedakarlıkta bulunan ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.şeklinde konuştu.

DERNEĞİMİZE ELİMDEN GELEN DESTEĞİ VERMEYE DEVAM EDECEĞİM

Edirne Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası'nın geçen mayıs ayında yapılan genel kurulunda, Yönetim Kurulu'na girdiğini ve kendisine başkan yardımcılığı görevini verdiklerini aktaran Serin, bundan sonra daha aktif çalışmalarda yer alacağını ve Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği Keşan Şubesi’ne elinden gelen desteği vereceğini bildirdi.

MEŞEGÜR: BELLİ BİR KÜLTÜRÜ OLAN DERNEĞİZ VAR

Daha sonra söz alan yeni Başkan Özgür Meşegür de bugüne kadar yaptığı çalışmalardan ötürü Barış Hasan Serin'e teşekkür ederek şunları söyledi: Önceki arkadaşlarımız 6 yıl boyunca güzel çalışmalara imza attı. Belli kültürü olan bir derneğimiz var. Barış ile birlikte Edirne'de de yer alıyoruz. Barış arkadaşımız görevi devretse de yanımızda olduğunu biliyoruz. Yeni dönemde el birliği ile daha aktif olmaya gayret edeceğiz. Herkese kapımız açık.”

Ziyaret daha sonra sohbet şeklinde devam etti.