Küçükdoğanca Köyü Geleneksel Bahar Şenliği’nin 5.’si, 17 Mayıs 2015 Pazar Günü Küçükdoğanca Köyü’nde yapılacak.

Küçükdoğanca Köyü Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Selahattin Gül, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, şenlikte Rumeli’nin sevilen sanatçıları Orhan & Kemal  kardeşlerin sahne alacağını bildirdi.

Gül, İstanbul’dan her yıl olduğu gibi bu yılda yoğun bir katılımın beklenen şenlik için Dernek yönetiminin 6 Otobüs  kiraladığını,  ayrıca çevre il ve ilçelerden de yoğun bir katılım olacağının tahmin edildiğini kaydetti.

AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİNDEN SPONSORLUK  DESTEĞİ

Amerika’dan şenlik için sponsor desteği aldıklarını belirten Gül şunları söyledi: “Bu yıl şenliğimiz için 27 sponsorumuz var. İstanbul – Keşan – Tekirdağ- Kırklareli hatta Amerika Birleşik Devletleri’nden bile  sponsorluk desteği aldık.  CM:H COMPUTER CONTROL SYSTEMS CO.LTD firması da şenliğimize  destek oldular.

Derneğimizin ve Bahar Şenliklerimizin popülitesinin ve marka değerinin her geçen gün artması bölgemiz ve halkımız için gurur kaynağı… Amerika Birleşik Devletleri merkezli CM:H  firmasının da sponsor olması bunun en güzel göstergesi. Tüm sponsorlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum.

Bu yıl yapılacak olan şenliğimizin katılımının yüksek olacağını düşünüyorum. Bu vesile ile tüm halkımızı 5’inci Geleneksel Bahar Şenliğimize davet ediyorum.