HÜSEYİN ÜNSAL YÜCEL

Geçtiğimiz Cumartesi günü Keşan'a gelen Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu, beraberinde Edirne Valisi Günay Özdemir, Uzunköprü Kaymakamı ve Keşan Kaymakam Vekili Kemal Yıldız, AK Parti Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Mehmet Muş, AK Parti Edirne Milletvekili Rafet Sezen, AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe ve diğer protokol üyeleri ile TOKİ Fatih Sultan Mehmet İlkokulu'nun bahçesinde düzenlenen fidan dikim törenine katıldı. Bakan Eroğlu, bahçeye ilk fidanı dikerek, can suyu verdi. Bakan Eroğlu, burada gazetecilerin sorusunu üzerine yaptığı açıklamada da okul bahçelerini ağaçlandırma kararı aldıklarını söyledi.

Milli Eğitim Bakanlığı ile imzalanan protokole göre okul bahçelerinin ağaçlandırılacağını belirten Eroğlu, "Çocuklar yeşilliklerle büyüsün. Çardaklar ve oturma mekanları da okullara koyuyoruz. Bu yıl hedefimiz 350 milyon fidanı tamamlayacağız. Biliyorsunuz, diktiğimiz ağaçların toplamı 3 milyar 750 milyondu. Dolayısıyla bu yıl 4 milyar fidanı Türkiye'de dikmekle bir rekora imza atacağız, bu rakamı tamamlayacağız." dedi. Veysel Eroğlu, Ergene Nehri'nin temizliğine ilişkin de büyük adımlar atıldığını en kısa sürede nehrin temizleneceğini söyledi.

ATIK SU ARITMA TESİSİNİ İNCELEDİ

Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu ve beraberindekiler daha sonra biyolojik atık su arıtma tesisinde incelemelerde bulundu. Bakan Eroğlu, Edirne Valisi Günay Özdemir ve Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan'la atık su arıtma tesisine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ