SONGÜL KONAR

“SAHİLLERİMİZİN GÜZELLEŞMESİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Mecidiye’de yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulunan Balaban, “Edirne Valisi, Keşan Kaymakamı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve İl Genel Meclisi üyelerinin katkılarıyla, sahillerimizin güzelleşmesi için çalışacağız. Sahilimize, 5 adet çöp konteynırı verildi. Bu sayının artırılması gerekiyor ve bununla ilgili taleplerimizi yetkililere ileteceğiz. Sahilimize duş ve tuvalet, Ramazan Bayramı’ndan sonra yapılacak. Ama bayramda günübirlik gelen tatilciler, duş ve tuvalet ihtiyacını nasıl karşılayacaklar? Bu büyük bir sıkıntıdır. Ayrıca, duş ve tuvalet, muhtarlık bütçesinden değil, devletin verdiği destekle yapılacak. İnşallah bayramdan önce yapılır. Devlet büyüklerimizin yardımını bekliyoruz.” dedi.

“3 TEMİZLİK PERSONELİ İŞE BAŞLADI”

Ali Balaban sözlerini şöyle sürdürdü: “Sahillerin temizlenmesi için köylere hizmet götürme birliği aracılığıyla, 3 personel alındı. 22 Nisan itibariyle bu arkadaşlarımız işe başladılar. Bu sayının ilerleyen süreç içerisinde artacağını düşünüyorum. Bu devlet büyüklerimizin Mecidiye gösterdiği önemi gösteriyor.”

“KİMİNE ANALIK, KİMİNE BABALIK YAPILMAMALI”

Balaban sözlerini şöyle tamamladı: “Mecidiye Sahili’nde kurulu olan çadırlara yetkililer uyarılarda bulunarak, kaldırılması gerektiğini söylemişler. Ama bazı insanlara çadır kurulması için yerler gösteriliyorsa, Mecidiye’ye tatil için gelen insanlarında çadır kurmasına izin verilmeli. Kimine analık, kimine babalık yapılmamalı. Herkese eşit davranılmalı.”