Siğilli Köyü Romanları Kalkındırma Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Kadir Gözeri, geçen cumartesi günü yaptığı açıklamada, 14 Ağustos 2013 tarihinde yapmayı planladıkları Bamya Festivali’nde, TRT Sanatçılarından ünlü türkücü Emine Akmeşe’nin de bir konser vereceğini bildirdi. Gezeri, bugüne kadar festivale destek sözü verenlerin bunu bir an önce yerine getirmelerini de istedi.

BİZ ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVİ YAPMAYA BAŞLADIK

Düzenleyecekleri festival ile Siğilli’nin, Keşan’ın ve Edirne’nin ülke genelinde en iyi şekilde tanıtılmasını amaçladıklarını ve bunun için çok yoğun bir şekilde çalışmaya başladıklarını da kaydeden Gözeri, “Biz üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapmak için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya başladık. Tek beklentimiz festival için ziyaretlerde bulunduğumuz yetkililerin, kurum, kuruluş temsilci veya başkanlarının bize verdikleri destek sözlerini yerine getirmeleri. Bu konuda kendilerinden biraz aceleci davranmalarını ve yapacakları yardım ve destekleri yerine getirmelerini bekliyoruz” dedi.

SÜRE KISALIYOR

Festivalin bölgede tanıtımını en iyi şekilde yapmak için davetiye ve broşür basımı konusunda hazırlıklar yaptıklarını söyleyen Gözeri,Doğrusu Keşanlıların bu festivalimize bu kadar gönülden destek vereceğini ummuyorduk. Bize bugüne kadar söz veren, arkanızdayız diyenlerin artık sözlerini yerine getirme zamanları geldi. Çünkü festival için süre çok kısaldı” diye konuştu.