HABER MERKEZİ

Keşan Belediyesinden yapılan açıklamaya göre Büyük Cami Mahallesi’nde bulunan ve bakımsız hali ile şikâyet konusunu olan Barış Parkı’nda Keşan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Park ve Bahçeler Birimi tarafından yeni düzenlemelerin yapıldığı ve yapılan düzenlemelerin vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandığı kaydedildi.

Konuyla ilgili olarak daha önce parkta bulunan küçük süs havuzlarının kaldırıldığı ve alanda daha fazla vatandaşın huzurlu bir ortamda vakit geçirmesi için oturma bankı sayısının artırıldığı bilgisi verildi.

Parkta peyzaj düzenlemelerinin de gerçekleştirildiği ifade edilirken; parka özellikle geceleri güzel bir görüntü oluşturması için renkli ışıklandırmaların yerleştirildiği belirtildi.

Açıklamada, parkta bulunan ağaçlardan birine de görsel açıdan zenginlik katan örgü motifleriyle giydirme yapıldığı bilgisi de verildi.

3 Temmuz 2019 Çarşamba akşamı düzenlemeleri yerinde inceleyen ve parkta bulunan vatandaşlarla sohbet ederek, parkın yeni görünümü hakkında görüş alışverişinde bulunan Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, “Mahalle ve bölge halkının nefes alacağı ve kullanışlı bir yeşil alana ihtiyaç duyuluyordu. Ekiplerimiz kısa zamanda çok güzel bir iş ortaya çıkardılar. Yapılan düzenlemelerin de vatandaşlarımızı memnun ettiğini gördük. Bu memnuniyeti artırmak için çalışmalarımızı artırarak sürdüreceğiz.” dedi.