HABER MERKEZİ

Açıklamada, “Saros’un incisi Erikli hepimizin, Keşan Belediye Başkan adayları, yerel seçimler öncesi Keşan’ın turizmin lokomotifi konumundaki bu önemli sahili hakkında düşüncelerini ve projelerini en yakın zamanda kamuoyuyla ve kooperatifimizle paylaşacaktır” denildi.

Yeni yılla beraber 30. yılında üyelerinin desteğiyle çalışmalarına devam ettiklerini belirten S.S. Erikli Sahili Turizm Geliştirme Kooperatifi Yönetim Kurulu, “31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesi Keşan Belediye Başkan adaylarına başarılar dileyen Kooperatifimiz, Saros’un incisi Erikli’nin çözüm bekleyen sorunlarına yönelik Keşan Belediye Başkan adaylarının bu anlamda düşüncelerini merak etmektedir. Erikli Sahilinin en önemli sorunlarını çözme aşamasında 30 yıllık çalışmaları ile bölge turizmine hizmet eden kooperatifimiz, artan nüfusla beraber acil çözüm bekleyen 2 konuya yönelik yaptığı çalışmalarla büyük aşamalar kaydetmiştir.” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ADAYLARININ ERİKLİ İÇİN DÜŞÜNCELERİNİ ÖNEMSİYORUZ

Keşan Belediye Başkan adaylarının Erikli için düşüncelerini önemsediklerinin altını çizen Yönetim Kurulu açıklamalarına şöyle devam etti: “Yaklaşan yerel seçim öncesi Erikli Sahili ile ilgili olarak Keşan Belediye Başkan adaylarının Erikli için düşüncelerini önemsiyoruz ve merak ediyoruz. S.S. Erikli Sahili Turizm Geliştirme Kooperatifi olarak bu 2 konu hakkında Keşan Belediye Başkan adaylarına hatırlatmalar yapmak isteriz. İlk konumuz içme suyu hakkındadır. Kooperatifimiz, 2016 yılında Keşan Belediyesi ile DSİ arasında imzalanan protokolle Mecidiye Göletinden getirilecek içme suyu yatırım projesinin tamamlandığını ancak 2018 yılında ülkemiz genelinde yaşanan ekonomik kriz nedeniyle alınan tasarruf önlemleri çerçevesinde, proje aşamasında kaldığını daha önce de kamuoyuna duyurmuştur. İçme suyunun Erikli’ye getirilmesi konusunda yapılan bu projenin tamamlanması gerekmektedir. 2. konumuz da yeni arıtmanın yeni yerinde hizmete girmesidir. Yeni arıtma ile ilgili olarak Mecidiye-Erikli arasında Erikli Köprüsüne yakın 6 dekar alan için planlanan yer mera komisyonunda geçmiş, bakanlıktan onayı gelmiş ve Keşan Belediyesi Encümeninden de geçmiş durumdadır. Bu anlamda Keşan Belediye Başkanı adaylarının Erikli için önemli bu iki konu hakkındaki düşüncelerini ve çözüm getirecek projelerini önemsiyoruz.

SAROS’UN İNCİSİ ERİKLİ HEPİMİZİN

Açıklamalarının sonunda Saros’un incisi Erikli’nin önemine dikkat çeken S.S. Erikli Sahili Turizm Geliştirme Kooperatifi Yönetim Kurulu şunları aktardılar: “Saros’un incisi Erikli hepimizin, Keşan Belediye Başkan adayları, yerel seçimler öncesi Keşan’ın turizmin lokomotifi konumundaki bu önemli sahili hakkında düşüncelerini ve projelerini en yakın zamanda kamuoyuyla ve kooperatifimizle paylaşacaktır. Erikli’nin turizm potansiyelini arttırmak için üyelerimizin katkıları ile yaptığımız çalışmaların yerel yönetimler tarafından desteğinin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Saros’un incisi Erikli’nin güzel ve bereketli bir sezon geçirmesi için ortak akılda buluşan bir yönetim anlayışının olması gerektiğini düşündüğümüzü belirterek S.S. Erikli Sahili Turizm Geliştirme Kooperatifi olarak Keşan Belediye Başkan adaylarına seçim çalışmalarında başarılar dileriz.