Belediye Başkanı Mehmet Özcan, dün, Kent Ormanı’nı ziyaret ederek, devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Saat 12.00 sıralarında Keşan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Deniz Doğan ile birlikte Kent Ormanı’na giden Özcan’ı, İşletme Sahibi Mustafa Suat Bekyan ile İşletme Müdürü Tuğçe Akıncı karşıladı.

ÖZCAN: KEŞAN BİR TESİS DAHA KAZANDI

Ziyareti sırasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Başkan Özcan, Keşan’a bir tesis daha kazandırdıklarını söyledi. Tesis ile ilgili olarak belediye olarak yapılması gerekenleri yerine getirdiklerini ifade eden Özcan, “Kent Ormanı’nda mini bir hayvanat bahçesi oluşturuluyor. Midilli atları ve başka bazı hayvanlar getirilecek. Biz tesise giden yolu da yaptık. Tesis içerisinde de güzel yürüyüş yolları düzenledik.  Ufak tefek işler kaldı. Yakın bir zaman içerisinde hizmet vermeye başlayacaktır diye düşünüyorum.” dedi.


BEYKAN:  EN İYİSİNİ EN UCUZA VERMEYE ÇALIŞACAĞIZ

Daha sonra söz alan işletme sahibi Beykan ise, tesise Başkan Özcan’dan izin alarak bazı eklemeler yaptıklarını ifade ederek şunları söyledi: “Keşan’da sabah kahvaltı edilecek bir alan yok. Burada göl manzaralı bir kafeterya hazırladık. Önümüzdeki hafta içerisinde faaliyete geçmeyi planlıyoruz. Otoparklarımızı hazırlıyoruz. Güvenlik açısından kameralar yerleştiriyoruz. Daha kontrol altında bir alan olacak. Öte yandan fiyat konusunda tüm vatandaşlarımızın gelebileceği bir mekan olacak. Kendim 20 yıldır turizm sektörünün içerisindeyim. Kalite istiyorsanız biraz da olsa bazı şeylerden fedakarlık etmemiz gerek. En iyisini en ucuza vermeye çalışacağız. Ayrıca hafta içlerinde bazı etkinlikler de yapmayı düşünüyoruz. Artık insanları kahvehanelerden kalksınlar. 40 dönümün üzerinde bir tesisimiz var.”

 Başkan Özcan, daha sonra tesis alanını gezerek Bekyan ve Akıncı’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı