HABER MERKEZİ

Özcan, dün saat 09.00 sıralarında Raşit Efendi İlkokulu’na gitti. Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Cengizhan Aktan’ın da katıldığı programda Okul Müdürü Alper Güler ve Akif Şare ile görüşen Başkan Özcan, daha sonra Öğretmenler Odası’nda, öğretmenlerin adına bastırılan özel ajanda ve kalem ile Hilmi Dinçer’in Keşan Tarihi isimli kitabı ve belediye çalışmalarını içeren dergiden oluşan çanta hediye etti.

Öğretmenlerin gelecek nesilleri yetiştirmede çok önemli bir görev üstlendiğini belirten Özcan, “Bugün 24 Kasım Öğretmenler Günü. Bu vesile ile tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyorum. Vefat eden öğretmenlerimizi de rahmetle, minnetle anıyorum. Belki sadece 24 Kasım'da gündeme geliyor ama öğretmenlik hem meşakkatli hem zor, beraberinde de bir o kadarda kutsal bir görev. Bütün öğretmenlerimize yürekten teşekkür ediyoruz. Sağlıklı, mutlu günler dileklerimizi iletiyoruz.” şeklinde konuştu.

Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdür Vekili Arzu Akbunar ve müdürlük ekipleri gün boyu öğretmenlere hediyelerini takdim etmeyi sürdürdü.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, Keşan Belediye Meclisi’nin öğretmen üyeleri olan CHP’li Üye Neval Karaatlı ile Bağımsız Meclis Üyesi Süleyman Eren’e de çiçek takdim etti.

Keşan Belediyesi’nin bir diğer öğretmen üyesi olan CHP’li Belediye Meclisi Üyesi Nurgül Yıldırım ise şehir dışında olduğu için çiçeğinin daha sonra takdim edileceği ifade edildi.