Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan’ın 22 Aralık 2016 tarihinde Medya Keşan Gazetesi’nde çıkamayan açıklamasını yayınlıyoruz.

Keşan’ı hayati yönden ilgilendiren bir açıklama olduğunu düşündüğümüz Belediye Başkanı Özcan’ın açıklamasını siz okuyucularımızın da haberdar olması için 1 gün gecikmeli olarak yayınlıyoruz.

KADIKÖY BARAJI’NDA 14 GÜNLÜK SU KALDI

“Kadıköy Barajı’nda 15 günlük su kaldı. Şu anda Kumdere’den gelen suya ağırlık veriyoruz. Oradan gelen su bize yetiyor. Sabah 07.00 ile gece 24.00 arası Kumdere’den gelen suyu kullanıyoruz. 24.00 ile 07.00 arası da Kadıköy Barajı’ndan takviye yapıyoruz. Vatandaşlarımıza, suyu tüketirken dikkatli olmaları tavsiyesinde bulunuyorum. Kumdere’den gelecek su bize yetecek gibi ancak ufak tefek kesintilere sebep olabilir. Kadıköy Barajı’ndaki su seviyesi kapağın iyice ağzına geldi.

PAZAR OCAK AYININ İLK HAFTASI KURULACAK

Pazar, Sebze ve meyve tezgâhlarının Ocak ayının ilk haftasında yeni pazaryeri kompleksinde açılacak, “Konuyla ilgili bugün (22 Aralık 2016 Perşembe) komisyon son toplantısını yapacak. Yerlerin kuraları çekilecek. 

TRAFİĞE KAPALI CADDELERDE DÜZENLEME

Biz projeyi daha önceden hazırladık ama vatandaşa yasak koymak yetmiyor. Vatandaş, ‘Nereye park edeceğim?’ dediği zaman cevap veremezsen bu uygulamayı hayata geçiremezsin. Şu an bunu geçtik. İnönü Caddesi’nde bir güzelleştirme yapacağız. Şehir merkezini güzel granit kayalar ile döşemek istiyorum. Öncelikle doğal gazın konut bağlantıları bitsin. Hedefim 2017 baharı ile birlikte bu çalışmalara başlamak.

YILBAŞI KUTLAMASI

Bir etkinlik yapıp insanları bir yere toplamak da insanları ürkütüyor. Ama ürkerek de bu tür şeyleri yapmamak birilerinin hedeflerine uygun mu gelir; bunu da düşünüyoruz. Bunu Perşembe günkü encümen toplantısında netleştiririz.”