Beyendik Belediye Başkanı Nuran Uslu ve Belde Teşkilatı Başkanı Salim Değişçi, dün Ak Parti Keşan İlçe Teşkilat binasında düzenlenen ve İlçe Başkanı Mustafa Mercan’ın da katıldığı toplantıda, 14 Aralık’ta yapılacak olan ilçe kongresinde Mustafa Mercan’ın arkasında olduklarını ve onu destekleyeceklerini açıkladılar.

Saat 16.00 sıralarında gerçekleşen toplantıya AK Parti Keşan İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeleri ile bazı partiler katıldı.

MERCAN: TEŞKİLAT OLARAK BEYENDİK’E ÇOK ÖNEM VERİYORUZ

Toplantının açış konuşmasını yapan Mustafa Mercan, Keşan İlçe Teşkilatı olarak sahada olmayı seven ve partililerle, vatandaşlarla ve belde teşkilatları ile güçlü bir iletişim içinde olma gayretinde olduklarını kaydetti. Her zaman partiler ve vatandaşlar arasında olduklarını belde ve köylerimizin sorunlarını tespit etmek ve 14 Aralık’ta yapılacak ilçe kongresi çalışmalarıyla ilgili olarak ziyaretlerde bulunduklarını ve bu çalışmalara önümüzdeki günlerde de devam edeceklerini söyleyen Mercan, “Bizim Ak Parti Keşan İlçe Teşkilatı olarak en önemli gördüğümüz yerlerden bir tanesi Beyendik beldemiz. Bu beldemizin 3 dönemdir yönetimi AK Parti’de. Gerçekten bu 3 dönemde de güzel işler yapan başarılı bir belediye başkanımız ve bu seçimleri kazandıracak kadar tecrübeli teşkilatları var. Kendileriyle gurur duyuyoruz ve her zaman iletişim halindeyiz” diye konuştu.

USLU:  MERCAN BAŞKANIMIZA GÜVENİYORUZ VE ONUN YANINDAYIZ

Mercan’ın ardından söz alan Beyendik Belediye Başkanı Nuran Uslu, Mustafa Mercan ile Keşan Belediye Başkan adayı olduğu günden beri güzel çalışmalar yaptıklarını ifade ederek şöyle konuştu: “Bu dönemde ilçe başkanımız olarak görevine devam ediyor.Önümüzde bir ilçe kongresi sürecimiz var. Biz Beyendik belde teşkilatı olarak, delegeler olarak onu bugün ziyaret etik ve yanında olduğumuzu ifade ettik. Keşan İlçe Başkanlığı görevine başladığı günden beri beldemizi bir çok kez ziyaret edip sorunlarımız ve projelerimiz hakkında bilgi aldı.İstişarelerde bulunduk ve öyle kararlar aldık. Biz kendisinden son derece memnunuz. Bizi bugüne kadar en iyi dinleyen ilçe başkanlarımızdan biri oldu. Her zaman istişare halindeyiz. Kongre sürecinin ardından bütün Ankara ziyaretlerimizi birlikte yapacağız.Biz Mustafa Mercan başkanımıza güveniyoruz ve yanında olduğumuzu şimdiden söylüyoruz”

DEĞİŞÇİ: MUSTAFA MERCAN’IN YANINDAYIZ

AK Parti Beyendik Belde Başkanı Salim Değişçi de konuşmasında Mustafa Mercan ile uyum içinde çalıştıklarını belirterek, “AK PARTİ Keşan İlçe Başkanlığı görevini bugüne kadar olduğu gibi önümüzdeki dönemde de en iyi şekilde yapacağına inanıyoruz. Beyendik belde teşkilatı olarak karar aldık Mustafa Mercan’ın yanındayız. Tüm AK Partililerin başkanımıza sahip çıkmasını temenni ediyorum, hayırlı olsun” dedi.