Keşan’daki bazı belde belediye başkanları da dün Borsa Meclisi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Borsa Binası’nda gerçekleştirilen ve saat 14.00’te başlayan ziyarete; Yenimuhacir Belediye Başkanı Recep Ordu, Çamlıca Belediye Başkanı Halilbüyükyatıkçı, Mecidiye Belediye Başkanı Recep Çınar katıldı.

Ziyarette belediye başkanlarını Borsa Meclisi Başkanı Necmi Kaymaz, Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Yörük, Yönetim Kurulu üyeleri M. Fatih Boyalık, Gökhan Korucu ve Üzeyir Küçükyaman karşıladı.

Yeni yöneticilere görevlerinin hayırlı olması dileklerinde bulunmak için ziyarete geldiklerini belirten Büyükyatıkçı, “Yeni görevlerinde başarılar ve kolaylıklar diliyoruz. Bölgemiz için üreticilerimiz için hep birlikteyiz. Allah utandırmasın.” dedi.

Meclis Başkanı Kaymaz ile Yönetim Kurulu Başkanı Yörük de belediye başkanlarına ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, “Üreticilerimiz ve bölgemiz için birlikte harekete varız. Bundan sonra da daima birlikte olacağız. Gerektiğinde bizler belediye başkanlarımıza, başkanlarımız da bizlere, üreticiler için ne gerekiyorsa destek vermeye hazırdır. Teşekkür ediyor, ayaklarına sağlık.” şeklinde konuştu.