Keşan Belediyesi’nde kadrolu çalışan toplam 281 işçi ve memur için Vakıfbank ile 3 Nisan 2013 Çarşamba günü promosyon sözleşmesi imzalandı.

Saat 11.00 sıralarında başlayan ve başkanlık makamında gerçekleştirilen imza törenine; Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Başkan Yardımcısı Feyzi Engin, Keşan Belediyesi Memur Temsilcisi Gökhan Yılmaz, Keşan Belediyesi İşçi Temsilcisi Fikret Özdemir ile Vakıfbank Keşan Şubesi Müdürü Taygun Paçacı, Müdür Yardımcısı Nebahat Soyugüzel, Üst Yetkili Yeşim Eriş, Yetkili Yardımcısı Recep Erbil katıldı.

İmza töreninde konuşan Mehmet Özcan, “Promosyon ile ilgili olarak daha önce Vakıfbank ile sözleşmemiz vardı ancak süresi doldu ve yeniden bankalardan teklifler alındı. Hükümetin çıkardığı yasalar gereği bankalar promosyon veriyorlar. Promosyonun %100’ünün çalışanlara dağıtılması gerekiyor. Bankalardan en iyi teklifi Vakıfbank Keşan Şubesi verdi. Yıllardır bankanın Keşan şubesiyle çalışıyoruz ve memnuniyetimiz söz konusu.” dedi.

3 yıllık sözleşme kapsamında toplam 281 kadrolu işçi ve memura kişi başı bin 800 TL promosyon verileceğine vurgu yapan Özcan, bu paranın 1 ay içinde ödenmesinin planlandığını aktardı ve hem çalışanlar hem de banka için sözleşmenin hayırlı olmasını diledi.

Daha sonra Özcan ve Paçacı promosyon sözleşmesini imzaladı.