Beyazoğlu, saat 15.30 sıralarında gelen misafirlerini Başkanlık makamında ağırladı.

Ziyaretle ilgili bilgi veren Başkan Vekili Beyazoğlu, Keşan’da GAZDAŞ ekipleri tarafından doğal gaz altyapı çalışmalarının devam ettiğini bildirdi ve bu aşamayla entegre şekilde başlayacak hanelerin doğal gaza geçişi ile ilgili Keşan Belediyesi, GAZDAŞ ile Makine Mühendisleri Odası Keşan Temsilciliği’nin işbirliği içinde çalışacağını dile getirdi.

Keşan’da doğal gaz hattı döşeme çalışmalarının çok hızlı şekilde devam ettiğini, çalışmalarda yıl sonunda kadar %50’lik bir altyapı döşemesi yapılacağını GAZDAŞ İl yetkilerine dayandırarak bildiren Mitat Beyazoğlu, altyapıdan sonra serbest makine mühendislerinin dahil olacağı üstyapı döşemelerine başlanacağını bildirdi.

Beyazoğlu, Makine Mühendisleri Odası’nın hem doğal gaz kullanımı hem de üstyapı döşemeleri hakkında vatandaşların doğru bilgilenmesi adına çalışma yapacağını aktardı. Mitat Beyazoğlu, Keşan’da konuyla ilgili yerel firmaların doğalgaz döşeme işine ilişkin gerekli yetkilendirmeleri de alacağını ve önümüzdeki günlerde doğalgazla ilgili daha detaylı bilgilendirmelerin yapılacağını ifade etti.

Şahin de ziyarette 3 Ağustos 2016 Çarşamba günü GAZDAŞ yetkilileri tarafından Keşan’da doğal gaz işi yapacak firmalar ve serbest makine mühendislerine yönelik bir bilgilendirme toplantısı yapılacağını kaydetti.

Mehmet Ali Şahin, toplantının Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı Salonu’nda yapılacağını ve saat 14.00’te başlayacağını aktardı.