Keşan Belediye Meclisi’nin Kasım Ayı Olağan Toplantısı dün gerçekleştirildi.

Saat 17.00 sıralarına başlayan ve Keşan Belediye Meclisi Toplantı Salonu’nda Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan başkanlığında toplanan Meclis’te, CHP’li üyeler; Yeşim Selimoğlu ve Bayram Şeker ile AK Parti’li Üye Mustafa Serbes oy birliği ile izinli sayıldı.

Özcan, toplantı açılışında Genel Seçimlerin sonucunun ülkeye hayırlı olması temennisinde bulundu ve AK Parti’li üyeleri tebrik etti.

Meclis daha sonra TANAP kapsamında yürütülen çalışmalarla ilgili İzzetiye Mahallesi’nde bulunan Keşan Belediyesi mülkiyetindeki tarlada da boru geçişlerinin yer alması nedeniyle geçici irtifak hakkıyla ilgili işlemlerle için Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan’a yetki verilmesi konusunu oy birliği ile gündeme aldı.

Meclis, bu ilave maddenin gündeme alınmasının ardından Keşan Belediyesi 2016 Yılı Performans Programı ile 2016 Yılı Bütçesi’nin ele alınması konularını, Plan ve Bütçe Komisyonu’nda görüşüldükten sonra Meclis’e gelmek üzere Kasım Ayı II. Oturumu’na oy birliği ile havale etti.

Meclis’te “Keşan Belediyesi Atık Suların Kanalizasyon Şebekesine Deşarjı ve Tarifeler ve Abone Hizmetleri Yönetmeliği’nin Meclisçe ele alınması” maddesi ile “Belediyemiz İtfaiye Müdürlüğü İç Hizmet Yönergesi’nin Meclisçe ele alınması” maddeleri oy birliği ile kabul edilirken, İtfaiye Müdürlüğü özel hizmetlerine ait ücretlerin Meclisçe ele alınması konusu ise oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.

Meclis son olarak, TANAP doğal gaz boru hattı projesi kapsamında yürütülen çalışmalarla ilgili İzzetiye Mahallesi’nde bulunan Keşan Belediyesi mülkiyetindeki tarlada da boru geçişlerinin yer alması nedeniyle geçici irtifak hakkıyla ilgili yapılacak işlemler için Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan’a yetki verilmesi konusunu oy birliği ile kabul etti.

Özcan, Kasım Ayı Meclis Toplantısı’nı II. Oturumunun tarihini, 25 Kasım 2015 Çarşamba, saatini de 16.00 olarak açıkladı.

Alınan kararların Keşan’a ve bölgeye hayırlı olmasını dileyen Özcan, verdikleri katkı nedeniyle Meclis üyelerine teşekkür etti ve oturumu kapattı.