Keşan Belediye Başkanlığı, 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Keşan’da görev yapan imamlar ile din görevlilerine dün yemek düzenledi.
Saat 14.00’te Şapçı Prestij Hotel’de başlayan yemeğe Keşan Belediye Başkan Vekili Ercan Ersoylu, Keşan Belediye Başkan Yardımcıları Salim Şevik, Cengizhan Aktan, Feyzi Engin, Keşan Belediye Meclis Üyeleri Nilüfer Erk Oğuz, Bayram Şeker, Mustafa Serbes, Keşan Müftü Vekili İbrahim Kuş, imamlar, din görevlileri, Keşan Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Levent Keçimen ve Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mücahit Erdoğan katıldılar.
Yemek öncesi okunan duanın ardından konuşan Ersoylu, öncelikle Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı kutlayarak “En zor ve en acılı günümüzde yanımızda olan din görevlisi arkadaşlarımızın haftasını bir kez daha kutluyorum. Ayrıca Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Özcan Ankara’da bulunduğu için bu yemeğe katılamadı. Az önce kendisi ile görüştüm sizlere selam ve saygılarını sunuyor haftanızı kutluyor.” dedi.
Ersoylu’dan sonra söz alan Kuş da, Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Keşan Belediyesi’nin düzenlediği yemekte bir arada olduklarını belirterek “Ben 22 yıldan bu yana Keşan’da  görev yapıyorum. Keşan Belediye Başkanlığı’na gittiğimiz zaman güler yüzle karşılanıyoruz. Bizi tabiri caizse ayrı bir yere koymaları vesilesiyle öncelikle başta belediye başkanımız Operatör Doktor Mehmet Özcan olmak üzere tüm belediye personelimiz ve meclis üyelerimiz  bizleri ve sizleri önemsiyor. Camilerle ilgili veya kurumumuzla ilgili ne zaman belediyemize başvursak bize gereken destek ve yardım sağlanıyor. Geçtiğimiz pazartesi günü sayın başkanımızı haftamız nedeniyle ziyarete gittiğimizde ayrıca Altınkarınca Proje Yarışması’nda belediyemizin kazandığı 3 ödül nedeni ile tebrik ettik. Kendisi de bize haftamız nedeniyle Keşan’daki din görevlilerine bir yemek organize etmek istediğini söyledi. Kendisi Ankara’ya gideceğini de dile getirdi. Bugün başkan vekilimiz Ercan Ersoylu, başkan yardımcılarımız ve meclis üyelerimizle birlikte buradayız. Onlar bizim ağabeylerimiz, babalarımız her şeyimiz. Her zaman derdimizi dinleyen ve derdimize çözüm üreten insanlarımız. Kendileri de Keşan için çalışıyorlar. Yemek nedeniyle başta Keşan Belediye Başkanımız Opr. Dr. Mehmet Özcan olmak üzere kendisine ve belediye başkan vekilimiz ve meclis üyelerimize teşekkür ediyorum.” dedi.
Konuşmaların ardından yemeğe geçildi.