Keşan Belediyesi; devlet hastanesi ve özel hastanenin bilgi paylaşımı desteğiyle ilçe merkezinde yeni bebek sahibi olan ailelere, içinde yeni doğan bir bebeğin gereksinim duyacağı kıyafetlerin yer aldığı “Hoş geldin bebek” hediye paketi veriyor.

Dün uygulama ile ilgili ilk ziyaret Özel Keşan Hastanesi’nde doğum yapan ailelere yapıldı.

Ziyaretlere katılan ve aileleri tebrik eden Keşan Belediye Başkanı Yardımcısı Cengizhan Aktan, Keşan Belediyesi’nin her yaş grubundan insana hizmet etmek, hayatını kolaylaştırmak, acı ve tatlı anında yanında yer almak için gayret ettiğini bildirdi.

Aktan“Ziyaretlerimizi Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan adına gerçekleştiriyoruz. Yeni doğan bebeklerimizin Allah bahtını açık etsin, uzun ömürler versin. Sağlıklı bir gelecek, sağlıklı anne ve sağlıklı bebeklerle mümkün olabilir. Her yeni doğan bizim için yeni bir umuttur. Keşan Belediyesi bireyin doğumundan Allah gecinden versin ölümüne kadar her zaman yanında. Doğum sonrasında ailelerimize ilk hediye verenlerden biri biz olalım dedik. Yeni çocuk sahibi olan ailelere Hoş Geldin Bebek hediye paketi uygulaması başlattık. Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz yeni bebek sahibi olan ailelere ziyaretler gerçekleştirecek ve onların bu mutlu günlerinde yanlarında olarak küçük bir hediye takdim edecek.” dedi.

Başkan Yardımcısı Aktan, bebekler ve aileleri ile hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Aileler, belediyenin uygulamasından ve ziyaretten memnuniyetlerini dile getirdi.