HABER MERKEZİ

Keşan Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda saat 17.00’de başlayan Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan’ın izinli olması nedeniyle Keşan Belediye Başkan Vekili ve 1.Meclis Başkanvekili Ercan Ersoylu başkanlığında yapılan toplantıda ilk olarak Keşan Belediyesi 2019 Yılı Performans Raporu görüşüldü ve oy çokluğu ile kabul edildi.

Daha sonra Keşan Belediyesi’nin 2019 Yılı bütçesi görüşüldü. Bütçe ile ilgili bilgili bilgi veren Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Yılmaz Başol, Keşan Belediyesi’nin 2019 yılı gelir-gider bütçesinin 99 milyon 950 TL olduğunu belirtti. Yapılan oylamada 2019 Yılı Bütçesi oy çokluğu ile kabul edildi. Ardından İlk Toplantıda Plan Bütçe Komisyonu’na havale edilen S.S. 129 No’lu Paşayiğitlililer Minibüs Midibüs Otobüs Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin ücret tarifesinin bütçe tarifeleri içerisinde Plan Bütçe Komisyonu tarafından görüşüldüğü ancak talebin kabul edilmediği açıklandı.

Son olarak ilk toplantıda 2.Toplantıya havale edilen Yazı İşleri Müdürlüğü görev ve çalışma yönetmeliği de oy birliği ile kabul edildi. Keşan Belediye Meclis 1.Başkan Vekili Ercan Ersoylu, Keşan Belediyesi 2019 bütçesinin Keşan’a hayırlı uğurlu olmasını dileyerek çalışmalara katkı veren Plan Bütçe Komisyonu üyelerine ve tüm belediye meclis üyelerine teşekkür etti.

Keşan Belediye Meclis 2018 Yılının son meclis toplantısını 6 Aralık 2018 Perşembe günü saat 17.00’de gerçekleştirecek.

Cengizhan Aktan, Yeşim Selimoğlu, Yılmaz Değer ve Mehtap Perçin mazeretleri nedeni ile izinli sayıldılar.