Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, eşi Şengül Özcan ile birlikte iftara gelen vatandaşları masalarında ziyaret ederek, Ramazan aylarını kutladı ve afiyet olsun dileklerinde bulundu.

Hersekzade Ahmet Paşa Camii Bahçesi’ndeki iftar yemeği öncesi İmam Emin Ertekin tarafından Kuran-ı Kerim okundu ve iftar duası yapıldı.

Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, yemek servisinin başlamasıyla birlikte kazanların başına geçerek vatandaşa iftar yemeği dağıttı.

Keşan Belediye Başkan Yardımcıları Salim Şevik ve Feyzi Engin ile Büyük Cami Mahallesi Muhtarı Mehmet Özkan da vatandaşa yemek dağıttı.

Büyük Cami Mahallesi’ndeki İftar yemeğine Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Keşan Belediye Başkan Yardımcıları Salim Şevik, Cengizhan Aktan, Feyzi Engin, Mücahit Erdoğan, Keşan Belediye Meclis Üyeleri, CHP Keşan İlçe Başkanı Hasan Çıkıkçı ve Yönetim Kurulu üyeleri, mahalle muhtarları ile 1000’e yakın vatandaş katıldı.

Keşan Belediyesi’nin iftar yemekleri 30 Mayıs 2018 Çarşamba günü Yeni Mescit Mahallesi'nde İnönü İlköğretim Okulu Bahçesi’nde devam edecek.