Belkoop Toplu Yapı Yönetimi'nin 10. Olağan Genel Kurul Toplantısı, 2 Kasım 2013 Cumartesi ve 3 Kasım 2013 Pazar günleri yapılan iki oturumda gerçekleştirildi.

Cumartesi günü yapılan oturum, saat 14.00 sıralarında Belkoop Toplu Yapı Yönetimi Başkanı Rasim Yağcı’nın açış konuşmasıyla başladı.

YAĞCI: BEKLEDİĞİMİZ COŞKULU KALABALIĞI BULAMADIK

Konuşmasında katılımın azlığına değinen Yağcı, “Belkoop'ta çocuklarımız ve gençlerimiz için çağdaş yaşam istiyorsak, tüm Belkoop sakinlerine toplantımıza katılın dedik. Ancak, beklediğim coşkulu katılımı görmediğim için üzüldüm.” dedi.

Toplantı daha sonra divan heyetinin seçimiyle sürdü.

Divan Başkanlığı'na Çetin Alabak, Başkan Vekilliğine Aysel Ergin, Divan Sekreterliğine de Semih Kantarcı'nın getirilmesiyle devam etti.

Toplantının ilk oturumunda; yönetim ve denetim kurulları raporları ile gelir-gider bilançosu okundu, gelecek dönemde yapılacak işler ile tahmini gelir-gider bütçesi görüşüldü ve yakıt aidatları yeniden belirlendi.

Toplantıda görüşülen, yönetim ve denetim kurullarının huzur hakkı ücretlerinin belirlenmesi, yönetim ve denetim kurulları seçimleri ile dilek ve temenniler maddelerinin sonuçlarını yarınki sayımızda bulabilirsiniz.