Belkoop Toplu Yapı Yönetimi'nin Olağan Genel Kurul Toplantısı ve ardından görev dağılımı, geçtiğimiz Pazar günü yapıldı.

Belkoop Toplu Yapı Yönetimi binasında başlayan 1 No’lu Toplu Konut Bölgesi Konutları Toplu Yapı Yönetim Kurulu toplantısında, Mustafa Çetinbaş 35 oy, Levent Karakaş 30 oy, Serkan Başkaya 29 oy, Kerim Aday 22 oy, Ahmet Eskicioğlu 22 oy, Nusret Can 17 oy, Hasan Bilecen 7 oy, Hidayet Meriç 5 oy, Sadullah Afat 5 oy, Hasan Erden 5 oy, Selim Perçin 6 oy aldı. Oylamada, Mustafa Çetinbaş, Levent Karakaş, Serkan Başkaya’nın gerekli oy çoğunluğunu aldıkları, Kerim Aday, Ahmet Eskicioğlu, Nusret Can’ın gerekli oy çoğunluğunu alamadıkları için 2015-2016 genel kurul 2. tur oylamasına geçildiği belirtildi. 2. tur oylamada da Ahmet Eskicioğlu 24 oy, Nusret Can 25 oy alarak, tüzüğün 33. maddesi gereğince salt çoğunluğun sağlandığı ve Yönetim Kurulu asil üyeliklerine seçildiği bildirildi.

YÖNETİM KURULU İLK TOPLANTISINI YAPTI

Kaletepe 1. No’lu Toplu Konut Bölgesi Konutları Toplu Yapı Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Çetinbaş, Levent Karakaş, Serkan Başkaya, Ahmet Eskicioğlu ve Nusret Can, aralarındaki ilk toplantılarını gerçekleştirdi. Toplantıda başkanlığa seçilen Mustafa Çetinbaş, “2015-2016 kış dönemi kalorifer kazanlarının yanmasıyla ilgili olarak tüm sitelerin emisyon ölçümleri Makine Mühendisleri Odası’na yaptırılması ve Keşan Belediyesi’nin yakış saatlerine özen gösterilmesi konusunda duyarlı olunması ve gelen kömürün %4 oranında kireçlenmesi gerekiyor.” dedi.

GÖREV BÖLÜMÜ

Mustafa Çetintaş, görev dağılımını ise şöyle bildirdi: “Başkan Vekili Levent Karakaş, Muhasip Üye Serkan Başkaya, Üyeler Ahmet Eskicioğlu ve Nusret Can oldu. Başkan olarak ben, Karakaş ve Başkaya’dan herhangi 2’sinin imzası ile bankalardan para çekmeye, ahzu kabza ve para yatırılmaya, avukat tutmaya, icraya vermeye ve siteyi her hususta temsil ve ilzam etmelerine noterden imza sirkülerinin çıkartılmasına oy birliği ile karar verildi.”