Keşan Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Bezbaş, Ramazan Bayramı’nın ilk günü olan 8 Ağustos 2013 Perşembe günü Köşk Düğün Salonu’nda yapılan resmi bayramlaşma törenine katıldıktan sonra kahvehaneleri gezerek halkla bayramlaştı.

Bezbaş’a ziyaretlerinde, Medya Keşan Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Cengizhan Aktan, Editör Bülent Saylam ve Abdullah Bezbaş da eşlik etti.

Mustafa Bezbaş, Aşağı Zaferiye Mahallesi’ndeki birçok kahvehaneyi gezdikten sonra, geçtiğimiz günlerde Keşan’a mahalle olarak bağlanmaları kabul edilen İzzetiye Köyü ile Paşayiğit beldesinde de ziyaretlerini sürdürdü.

 “Bu bayramın bölgemizdeki insanlara hayırlara vesile olmasını diliyorum. Birlikte Keşan’ın ve bölgenin sorunlarını çözeceğiz.” diyen Bezbaş, ziyaretler sırasında sohbet ettiği vatandaşlara aday adaylığı süreci hakkında bilgiler verdi.

Mustafa Bezbaş’ı aralarında gören vatandaşlar ise isteklerini ve şikayetlerini bildirdiler. Vatandaşların istek ve şikayetlerini not alan Bezbaş, “Sizlere söz veriyorum. Bu sorunları hep beraber çözeceğiz. Elimden gelen her şeyi sizler için yapacağım.” şeklinde konuştu.