CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) 25. Dönem Edirne Milletvekili Aday Adayı Mustafa Bezbaş, Keşan Küçük Sanayi Sitesi ve çarşıda esnaf ziyaretlerinde bulundu.

SANAYİ SİTESİ ZİYARETİ

Önceki gün Bezbaş’ın ilk durağı sabah sanayi sitesi oldu. Burada esnafla sohbet eden Bezbaş, sanayi sitesindeki esnafın dertlerini dinledi. Esnafa bir dokunan Bezbaş, bin ah işitti. Sanayi esnafının çok sorunu olduğunu söyleyen Bezbaş, CHP iktidarı ile bu sorunları aşacaklarını ve kendilerine destek verdiklerinde, CHP iktidarını Edirne’den tüm yurda yayacaklarını söyledi. Edirne’de 3-0 sıfır yapmak için Edirne’nin sorunlarına çözüm bulacak adayları sıralamak gerektiğini, eğer kendisi milletvekili olduğunda çok çalışacağını, Keşan’a ve Edirne’ye yakışan bir vekil olacağını söyledi. Bezbaş’a yakın ilgi gösteren sanayi esnafı kendisine aday adaylığı sürecinde başarılar diledi.

ÇARŞI ZİYARETİ

CHP 25. Dönem Edirne Milletvekili Aday Adayı Mustafa Bezbaş’ın sanayi sitesi esnaf ziyaretlerinin ikinci durağı çarşıydı. Partili çarşı esnafıyla buluşan Bezbaş, aday adaylığı sıra numarasının 4 olduğunu hatırlatırken, 4 dörtlük adam Mustafa Hoca’ya destek verildiğinde Edirne’de 3-0 yapacaklarını yinelerken şunları söyledi: “Edirne’de 3-0 yaptığımızda CHP’yi iktidar, Kemal Kılıçdaroğlu’nu Başbakan yapacağız. Bu destanı Edirne’den yazmaya başlayacağız.” dedi.