Keşan Mağazası’nın yanısıra, önümüzdeki günlerde açılacak olan Zonguldak, Biga/Çanakkale ve Ankara-Ostim mağazaları ile birlikte Bimeks’in mağaza sayısı 140’ı geçti

Keşan’ın Çanakkale-Enez sapağındaki, ulaşımı kolay ve geniş park alanına sahip BendisAVM’de açılan mağaza 270 m2’lik bir satış alanına sahip. Tekirdağ ve Edirne’den bir saatlik bir mesafede olan AVM’ye Keşan içerisinden şehiriçi minibüslerle de kolayca ulaşılabiliyor. Bimeks Keşan mağazasının açılışına Bimeks Pazarlama Koordinatörü İbrahim Öngün ile çeşitli yöneticiler, yerel yetkililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bimeks’in mağaza açılışlarına devam ettiğini vurgulayan Bimeks Satış Koordinatörü Murat Kurtoğlu şöyle konuştu: “Milletçe büyük bir badire atlattık. Fakat hayat devam ediyor, edecek ve biz psikolojik olarak da bu normalleşmeye katkıda bulunmalıyız. Ticari kazanç her şey demek değildir. Büyük – küçük tüm işletmeler ama özellikle de Bimeks gibi ulusal ölçekli şirketler, vatandaşlarımızın hayatı normal akışında yaşaması ve hissetmesi için ellerinden gelen fedakârlığı yapmalıdırlar. Bu yüzden Bimeks olarak biz gerek Keşan mağazamızın açılışını gerekse önümüzdeki günler için planladığımız Biga, Zonguldak ve Ankara-Ostim mağazalarımızın açılışlarını ertelemedik. Keşan mağazamız tüm bölge insanının hizmetindedir.”

Keşan mağazasının açılış dönemi yöneticiliğini yapan Bimeks’in tecrübeli mağaza yöneticilerinden Serhat Yıldız da, Keşan’ın sadece Keşan ve çevre illerdeki vatandaşların değil; İpsala Gümrük Kapısı’na yakınlığı itibarıyla Yunanistan’daki Türk soydaşlarımız için ve hatta Yunanistanlılar için de cazip bir alışveriş merkezi olduğunu söyledi.

Bimeks Bölge Yöneticisi İbrahim Yanılmaz da bölge halkını her zaman yaptıkları şekilde alışverişlerine, ticaretlerine ve sosyal hayatlarına devam ederek hayatı normalleştirmeye katkıda bulunmaya çağırdı.

Kesilen kurdelenin ardından mağaza önünde uzun kuyruklar oluşturan müşteriler, Bimeks’in kampanyalı ürünlerinden almak için adeta birbirleriyle yarıştı. Açılışı itibariyle yoğun bir ilgi gören Bimeks’in, Keşan mağazasında, her çeşit elektronik eşya bulunuyor.