HABER MERKEZİ

Kılıçköy Korusu’nda gerçekleşen Dallık Eğlenceleri’ne Keşan ve bölge halkından kalabalık bir katılım yenimedya  yaşandı.

Keşan Belediyesi’nce hazırlanan misafir çadırına Keşan Kaymakamı Nuri Özder, 4.Mekanize Piyade Tugay Komutanı Albay Öztürk Mustafa Yılmaz, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Edirne İdare Mahkemesi Başkanı Yaşar Erdem, Yenimuhacır Belediye Başkanı Recep Ordu,Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Salim Şevik , Keşan İlçe Emniyet Müdürü Zafer Akcan, Keşan İlçe Jandarma Komutanı J.Üsteğmen Abdullah Erdoğan,  Edirne İl Genel Meclis Üyeleri, Erdinç Can, Mehmet Ali Yetim ve Erol Açık, CHP Keşan İlçe Başkan Vekili Hasan Çıkıkçı, Belediye Meclis Üyeleri  Nurgül YıldırımErcan Ersoylu, Harun Komanlı, Ahmet Çinku, Şeref Uvacıklı ile eşleri, CHP Edirne Milletvekili Aday Adayı Erdoğan Gümülcineli, muhtarlar ve belediye daire müdürleri katıldılar.

Burada bir açıklama yapan Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, katılan tüm konuklara teşekkür ederek, “Geleneksel Dallık Eğlencelerimiz halkımızın yoğun katılımı ile gerçekleşiyor. Burada birliktelik ve beraberlik gösteren tüm halkımıza teşekkür ederim. Baharın gelişini bu etkinliklerimiz ile kutluyoruz. Umuyoruz ki ülkemizin her yeri böyle olsun, barış ve kardeşlik içinde insanlarımız huzur bulsun” dedi.

Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan ve eşi Şengül Özcan ile CHP Kadın Kolları üyeleri Anneler Günü nedeniyle dallıktaki bayanlara karanfil dağıtarak Anneler Günü’nü kutladılar. 

Keşan Başkan Yardımcısı Salim Şevik tarafından da çocuklara top dağıtıldı

Dallık Şenlikleri neşe içersinde devam etti.