AYŞİN SEÇİL GEZER

YAŞAMINI KAYBEDEN İNSANLARIMIZ EMEKÇİYDİ VE AYDINDI

Açıklamasına, “10 Ekim’de yaşanan katliamda, yaşamını kaybedenlerini saygıyla anıyorum.” ifadelerini kullanarak başlayan Bircan, şunları söyledi: “Yaşamını kaybeden insanlarımız emekçiydi ve aydındı. O günkü yapılacak mitingde, Türkiye’nin geleceğini düşünen ve aydınlanmasını isteyen insanlara yönelik bir saldırı yapılarak katledildiler. Bu saldırıları her zaman protesto ediyoruz. Türkiye’nin geleceğini düşünen insanlar önü kesilerek, katlediliyor ya da cezaevlerine konuluyorlar. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet; yakınlarına baş sağlığı diliyorum.”

KOMŞULARLA SIFIR SORUN DENİLEREK ÜLKE YALNIZLIĞA İTİLDİ

Türkiye gündeminin sürekli iktidar tarafından değiştirildiğine dikkat çeken Bircan, “Barzani tarafından yapılan referandum olayı konuşulurken hemen gündem değiştirilerek, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek olayı ortaya çıkıyor. Ardından Suriye’ye asker gönderilmesi olayı çıkıyor. Biz, ‘Türk askerinin ne işi var?’ diye soracağımız zaman Amerika vize uygulamasını kaldırıyor ve bizimkilerde karşılık olarak, vizeyi kaldırıyorlar. ABD’nin aldığı karar, kabul edilecek bir karar değildir. Bu durum insan haklarına aykırıdır. Ama bu duruma da hükümetin iş bilmez tavrı nedeniyle geldik. Komşularla sıfır sorun denilerek ülke yalnızlığa itildi. Suriye konusunda uygulanan yanlış politikalar yüzünden Ortadoğu karmakarışık bir duruma geldi. Ortadoğu bataklık hale geldiyse AKP buna su taşımıştır.” dedi.

BU ARTIŞLARIN BEDELİNİ HALK OLARAK YİNE BİZLER ÖDEYECEĞİZ

AK Parti’nin yaptığı yanlışlar yüzünden yatırımcıların ülkeden kaçmaya başladığını belirten Bircan, sözlerini şöyle tamamladı: “Yatırımcılar Türkiye’de yatırım yapmaya çekiniyor ve dış ülkelere gidiyor. Türkiye yatırımcıların kaçtığı ülke haline geldi. En son Amerika’yla yaşanan vize olayı nedeniyle dövizde de ciddi bir artış meydana geldi. Altında yine gözle görülür bir artış yaşandı. Dövizin artması, Türkiye’nin borçlarının artması anlamına geliyor. Ayrıca bu artışların bedelini halk olarak yine bizler ödeyeceğiz. Bu ülkede devalüasyon yaşanıyor. Şu anda sanayici ve esnaf batarken sessiz kalmak zorunda kalıyorlar. Hatta AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı alkışlamak zorunda kalıyorlar. Aksi takdirde sanayici ve esnaf zor durumda bırakılabiliyor. Esnaf siftah yapmadan işyeri kapatmaya başladı. Recep Tayyip Erdoğan gidiyor ama ülkeyi batırarak gidiyor. Ülkenin kurtuluşu yine CHP olacaktır. AKP bu ülkeyi yönetemiyor.”

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ