HABER MERKEZİ

CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, yılda iki kere Ankara’ya gezi düzenleyen ADD Keşan Şubesini bu sene de Ankara’da ağırlamıştı.

CHP’li Bircan’ın Kurtuluş günleri yüzünden hazır bulunamadığı gezide ADD’liler Anıtkabir girişinde Bircan’ın danışmanları tarafından karşılandı. Anıtkabir’i gezen Keşanlılar,  yoğun kalabalık ile birlikte Anıtkabir Müzesini, mozeleyi ve İsmet İnönü’nün mezarını ziyaret etti.

Anıtkabir’den sonra TBMM Ala Sosyal Tesislerinde Erdin Bircan’ın ADD Keşan Şubesi onuruna verdiği yemeğe katılan Keşanlılar, yemekten sonra Meclis’i ziyaret etti. Rehber eşliğinde Meclis’i gezen ADD’liler, Meclis’ten sonra İlk Meclis’e Ulus’a geçti.

Anıtkabir ve İlk Meclis’te yaşanan yoğun kalabalık nedeniyle uzun süreler müzeler için sırada bekleyen ADD’liler, “Atamızın değerinin her geçen gün daha da iyi anlaşılmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Biz her sene bir kasım ayında bir de bahar aylarında Anıtkabir’e ve ilk Meclis’e gidiyoruz. Bu kadar kalabalık hali hiç görmemiştik. Bu kalabalık bizi çok daha mutlu ediyor. Umutlandırıyor” dediler.