HABER MERKEZİ

ŞEHİT VE GAZİLER VEREN ŞANLI ORDUMUZDUR

Hazırlanan afişlerin ordumuzu küçük düşürdüğünü belirten Bircan, “15 Temmuz halkımızın hainlere karşı verdiği mücadeledir. 15 Temmuzla ilgili Cumhurbaşkanlığının hazırlattığı afişler ise şanlı ordumuza yapılan büyük bir hakarettir. 15 Temmuz afişleri ile ordumuzu küçük düşürmeye kimsenin hakkı yoktur. Bu yapılan afişlerde ordumuz aşağılanmaktadır. Bunu kabul etmemiz mümkün değildir. Bu ordu Mustafa Kemal Atatürk’ün Başkomutanlığını yaptığı, kurtuluş savaşımızı kazanan ordudur. Afişlerle dil uzatılan ordumuz, yıllardır teröre karşı amansız mücadele eden, şehit ve gaziler veren şanlı ordumuzdur.” dedi.

15 TEMMUZ AFİŞLERİ İLE ŞANLI ORDUMUZA DİL UZATMAYA ÇALIŞIYORLAR

Hazırlanan afişlerin, Türk Silahlı Kuvvetleri’ni küçük düşürdüğünü ifade eden Bircan, “Ordumuzun içine hainleri sokanlar, 15 Temmuz’da darbe yapmaya çalışanları himaye edenler, ne istedilerse verenler, 15 Temmuz afişleri ile şanlı ordumuza dil uzatmaya çalışıyorlar. Ordumuz, içerisine yerleştirilen hainler olmasına rağmen, Ömer Halisdemir gibi kahramanlar çıkartmıştır. Bu kahramanlar sayesinde de yapılmak istenen darbeyi önlemiştir. Hiç olmazsa bu kahramanların anısına saygı gösterin. Öyle afişler yapmışlar ki, ordumuzu aciz gösteren, tüm orduyu suçlayan. Milletimizin tüm kesimlerinden bu afişlere tepki yağmaktadır. Her alanda son 15 yıldır liyakatsiz yandaşları göreve getirdiler. Ordumuzu aşağılayan afişleri bile yapmayı beceremediler. Afişlerin birindeki ağlayan askeri körfez savaşındaki fotodan çalanlar, başka bir fotoğraftan da arkada duran adamı çalıyor. Çalıntı fotoğraflarla ordumuzu küçük düşürmeye çalışanlara en güzel yanıtı halkımız ordusuna sahip çıkarak veriyor.” dedi.

ORDUMUZU AŞAĞILAYAN AFİŞLERİN HESABINI VERSİN

Bircan, açıklamasını şöyle sonlandırdı: “AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, ‘Sözde adalet yürüyüşü’ demiş. Kendisi, milyonların haklı talebini dile getirdiği Adalet yürüyüşümüze ve Maltepe’deki Türkiye tarihinin en kalabalık mitingine laf söyleyeceğine, kendi talimatı ile yapılan Ordumuzu aşağılayan afişlerin hesabını versin önce. Sayı saymayı İstanbul Valisinden, hesap yapmayı Bahçeli’den öğrenirsen, böyle sözde konuşmalar yaparsın.”

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ