GİZEM GÖRÜR

Trakya Bölgesi’ndeki taş ocaklarının çevreye verdiği zararlar konusunu sık sık gündeme taşıyan Erdin Bircan, Yayla Sahili’ndeki tahribat ile ilgili de çalışmalarda bulunacağını ifade etti.

MÜHENDİSLİK HATASI NEDENİ İLE YAYLA’DA SAHİLİN YOK OLDUĞUNU BİLİYORUZ

Yayla Sahiline yapılan limanda bir mühendislik hatası olduğunu ve bu yüzden Yayla’da sahilin yok olduğunu, Yayla Sahili ile ilgili daha önceden de soru önergelerinde bulunduğunu belirten Bircan,

“Yayla Sahili ile ilgili benim daha önceden de soru önergelerim var. Burada tarihi kalıntıların da yok olması ile ilgili soru önergelerim mevcut. Yayla Balıkçı Barınağı ile ilgili yapılan mühendislik hatası nedeni ile Yayla’da sahilin yok olduğunu biliyoruz. Yayla Limanı’nın yapım sıralarında dalgakıranın yanlış yönlendirilmesi sonucu sahil yok oldu. Taş ocakları gibi bu mücadeleyi de başlatacağız. Konu ile alakalı gerekli yerlerle tekrar görüşeceğim. Haklı olduğumuzu ispatlayabilmemiz için elimizde kanıtlar, krokiler olması gerekiyor. Bu konu ile alakalı çalışmalarımız var. Tahribat ortada. Daha önceki dönem ile bu dönemin kıyaslanacağı fotoğraflar olması gerekiyor. Zararın boyutunun somut olarak gösterilmesi gerekiyor. Bu konunun takipçisi olacağım. Vaktim olursa hafta içinde Yayla’da incelemelerde bulunacağız. 1 Ekim’den sonra da konunun daha hızlı bir şekilde takipçisi olacağım. Benim çevre ile ilgili konulara ekstra duyar gösterdiğim belli bir durumdur.” şeklinde konuştu.

CUMHURİYETÇİLERİ FETÖ’CÜ İLAN EDİYORLAR

Erdin Bircan, açıklamasını şöyle tamamladı: “Ülkenin durumunu biliyoruz. Yakında genel bir gündem değerlendirmesi de yapacağım. Geçtiğimiz gün Cumhuriyet Gazetesi’nin davasındayım. FETÖ ile mücadele eden Cumhuriyetçileri FETÖ’cü ilan ediyorlar. Böyle bir çıkmazın içindeyiz.”

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ