HABER MERKEZİ

Yasa gereğince, aynı zamanda Yüksek İstişare Kurulu’nun başkanı olan Necmi Kaymaz tarafından toplantının açılışında Borsa hakkında bilgiler verdikten sonra kurulun görevleri ile çalışma usul ve esasları hakkında da kurul üyelerine açıklamalarda bulunuldu.

Kaymaz, Yüksek İstişare Kurulu üyelerini Yönetim Kurulunda oy birliği ile belirlediklerini ve kurulun ortak akılla hareket edip Bölge’nin birçok ihtiyaçları hakkında çözüm önerileri üretme noktasında önemli bir misyon üstleneceğini belirterek “Bu kurul bölgemizin sadece ekonomisi değil, sosyal ve kültürel dokusu, bölgemizin önemli ihtiyaçlarını belirlemede ve çözüm önerileri ile ilgili kararlar alıp bunu kamuoyu ile paylaşabilir, tavsiye kararları alabilir. Bölgemizde birçok konuda ekonomik kalkınma ve gelişme ile ilgili birçok akla gelebilecek her türlü konuyu masaya yatıracağız. Burada bu konuları hep birlikte ele alırken toplantının ne kadar zaman aralığında yapılacağı, hangi konunun gündeme alınacağı gibi birçok konuyu birlikte değerlendirip bahsettiğimiz ortak akılla karar vereceğiz” dedi.

Keşan Ticaret Borsası Yüksek İstişare Kurulu Başkan Necmi Kaymaz, Kurul Üyeleri; Kadir Kale, Ahmet Yörük, Yusuf Yörük, Hüseyin Küçükgüven, İbrahim Girgin, Tolga Saltık, Tolga Mercan, Mustafa Karataş ve Kadirhan Tekcan isimlerinden oluştu.

Kurul üyelerinin fikir, tecrübe ve deneyimlerinin kendileri için çok değerli olduğunu belirten Kurul Başkanı Necmi Kaymaz, katkılarından dolayı kendilerine şahsı ve kurumu adına çok teşekkür ederek, çalışmaların bölgemize ve kurumumuza hayırlı olmasını diledi.