GİZEM GÖRÜR

BİRÇOK ETKİNLİĞİMİZ OLACAK

15 Temmuz hain darbe girişiminin 1. yıldönümü nedeniyle, program düzenleneceğini hatırlatarak sözlerine başlayan Boyalık, şunları söyledi: “Yıldönümüyle ilgili etkinliklerimiz devam ediyor. Gün içerisinde şehit ailelerine ve gazilerimize ziyarette bulunuyoruz. Ayrıca, yarın (bugün) Hacı Mümine Özkaya Camii’nde Keşan İlçe Müftülüğü’nün düzenleyeceği programa katılacağız. 15 Temmuz’da akşam saat 22.00’de Keşan Orman İşletme Müdürlüğü önünden Cumhuriyet Meydanı’na kadar bir yürüyüş gerçekleştireceğiz. Cumhuriyet Meydanı’nda, demokrasi nöbetlerinde olduğu gibi bir program düzenlenecek. Programda, saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı okunacak. Ardından mevlid-i şerif okunacak. Daha sonra birçok etkinliğimiz olacak. 15 Temmuz’da şehit ve gazi olanları en iyi şekilde anacağız. Bu ülke için canını veren insanlar için ne yapsak azdır.”

BİZ ASLA KAVGACI DEĞİLİZ

Hüseyin Boyalık, sözlerini şöyle tamamladı: “15 Temmuz’un Keşan halkı tarafından iyi idrak edilmesini sağlamaya çalışıyoruz. Ülkemizde çok fazla darbe yaşandı. Darbelerin ülkemize verdiği zararları iyi irdelemek ve sentezini yapmak gerekiyor. Çünkü terör örgütü ve silahlı kuvvetler içerisine sızmış hainlerle birlikte yapılmaya çalışan bir darbe girişimiydi. Bu girişim FETÖ tarafından yapılmış bir darbe girişimiydi. Silahlı kuvvetler içindeki şerefli onurlu ve milletini seven askerlerimiz ile halkımız bu hainlere ‘dur!’ dedi. Dolayısıyla, halkımızın bunu iyi idrak etmesi gerekiyor. İnsanlarımızın yaşanan durumu gelecek nesillere en iyi şekilde anlatması gerekiyor. Bazı siyasi çevreler, yaşanan bu durumu yanlış mecralara çekmeye çalışıyorlar. Ama biz asla kavgacı değiliz. Halkımıza, çocuklarımıza doğruyu anlatmakla yükümlüyüz. Halkımız, sivil darbe yaptı. Vatanımıza ve milletimize zarar vermek isteyen insanları kendi kanıyla boğdu.”

ÇİFTÇİNİN BU YIL KAZANÇLI ÇIKACAĞINA İNANIYORUM

Buğday fiyatları hakkında da değerlendirmelerde bulunan Boyalık, sözlerini şöyle tamamladı: “Buğday fiyatları ton başına 940 lira olarak açıklandı. Açıklanan fiyatın çiftçinin yüzünü güldürdüğüne inanıyorum. Buğday fiyatları konusunda çok fazla spekülasyonlar yapıldı ancak ürününe iyi bakan çiftçi iyi fiyatlara satışını yapıyor. Çiftçinin bu yıl kazançlı çıkacağına inanıyorum. Fiyatların ton başına 700 liraya kadar düştüğü ifade ediliyor ama böyle bir durum söz konusu değildir. Yemlik buğday denilen ürün 800 lira civarındadır. Gluteni ve protein değeri yüksek, içinde yabancı madde bulunmayan ürünün de 850-900 liraya piyasada satışı yapılıyor. Ofis şu anda, günde bin 200-bin 250 ton buğday alımı yapıyor. Açıklanan fiyatının tüm çiftçilerimize hayırlı olmasını diliyorum.”

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ