GİZEM GÖRÜR

Boyalık, yaptığı açıklamada tüm Keşan halkına teşekkür ederek, Keşan halkına sonsuz güvenebileceğini anladığını belirtti.

HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

Açıklamasına 15 Temmuz akşamı meydanda olan herkese teşekkür ederek başlayan Boyalık, şunları söyledi: “15 Temmuz programlarını, Keşan’da huzurlu bir şekilde, güven ortamı içerisinde idrak ettik. Hakikatten halkımızın yoğun katılımı ile insan seliyle geçen bu programda, anladım ki bizim insanlarımız vatanını, milletini, demokrasiyi, cumhuriyeti seven insanlar. Bizim insanlarımız, bu ülkede darbeyi istemeyen insanlar. Geçen sene 15 Temmuz’da Keşan’da fiili bir girişim olmamıştı. Ama Keşan’da da olsaydı, Keşan halkı onları tükürükleriyle boğarmış. Bunu hep birlikte gördük. Herkese teşekkür ederim.”

CUMHURBAŞKANIMIZIN VERDİĞİ EMRİ KEŞAN OLARAK HARFİYEN UYGULADIK

15 Temmuz’da yapılan hain darbe girişimini iyi anlamak gerektiğini belirten Boyalık, “15 Temmuz’da yapılan bu girişimi iyi anlamak lazım. Bu sadece bir terör örgütü değil. Bunu destekleyen siyasi ayaklar ve dış güçler var ve maalesef bunlar hala tükenmiş değil. Bu insanlar halkın da yardımıyla bir an önce ortaya çıkmalıdır. İşi yürüten savcılarımız, başsavcılarımız olayın takipçisidir merak etmeyiniz. Aileler, halkımız, sivil toplum kuruluşları ve bürokrasiye, özellikle Sayın Kaymakamımız Nuri Özder’e teşekkür ediyorum. Sabah kahvaltımızı emniyet güçlerimizle yaptık ve programımızı Cumhurbaşkanımızın verdiği emri Keşan olarak harfiyen uyguladık.” şeklinde konuştu.

KIYAFET OLARAK AYNI KIYAFETLERİ SEÇTİM

Geçen yıl 15 Temmuz akşamı ile bu yılki 15 Temmuz akşamını karşılaştırarak açıklamasına devam eden Boyalık, “Ben o akşam çekilen fotoğrafları incelerken bir şeyi fark ettim. Kıyafet olarak aynı kıyafetleri seçtim. Bunu bilinçli olarak yaptım. 15 Temmuz 2016’da üzerimde ne varsa, 15 Temmuz 2017’de de bilinçli olarak o kıyafeti seçtim. O zaman seçme şansımız yoktu, her şey birdenbire olmuştu. Kıyafetler aynıydı fakat farklı olan, bakışlarımızdaki ifadelerimizdeki değişiklikti. O gece yüzlerimizde büyük bir endişe vardı. O gece büyük bir kaos ortamı vardı. Biz savunmaya hazırdık fakat bu darbe gerçekleşecek mi gerçekleşmeyecek mi bilmiyorduk. Bu karmaşa ne zaman biter bilmiyorduk. Keşan’da bir şey yoktu fakat İstanbul’da vardı. Cesaretimiz vardı fakat endişemiz de vardı. Kıyafetlerimiz ter içindeydi. Telaşla meydana inmiştik. O kıyafeti ben o günden sonra ilk defa giydim. Ama bu defa yüzlerimizde gururlu bir ifade vardı. Haklı gururumuzun sevincini yaşıyorduk. Yürüyüşe katılan herkesin yüzü gülüyordu. Ama geçen sene karmaşa ve kaos vardı. Biz 15 Temmuz’dan ders çıkardık. Allah bize bir daha 15 Temmuz’ları yaşatmasın. Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyoruz. Gazilerimize acil şifalar diliyoruz ve halkımıza tekrar geçmiş olsun diyoruz.” dedi.

YENİKAPI RUHU ASLA VE ASLA BOZULMAMALIDIR

Hüseyin Boyalık, açıklamasını şöyle sonlandırdı: “CHP’nin söylemleri hep değişti. Kılıçdaroğlu bir gün çıktı dedi ki ‘Bu kontrollü bir darbe girişimidir.’ Bir gün çıktı dedi ki ’15 Temmuz şehitlerini rahmetle anıyorum’ bir gün başka bir şey söyledi. Bir gün protokole takıldı. Biz Keşan’da protokol mü kurduk? Halkın içine katıldık yürüdük. Sadece Kaymakam Bey konuşma yaptı. Kimseye gelme demedik. Bu tüm halkımızın zaferiydi. Herkesin katılımına açıktı. Maalesef bu misyondan uzak görüyorum Kılıçdaroğlu’nu ve CHP’yi. PKK ve HDP’liler yürüyüşte onların hep yanındaydı. CHP ailesine hiç yakışmayan haller bunlar. İnşallah bu yanlıştan bir an önce dönerler ve birlik ve beraberlik içinde bu ülkeye iyi hizmet ederler. Birlik ve beraberlik olmadan, bu zor günleri atlatmak çok zor. Yenikapı ruhu asla ve asla bozulmamalıdır. Devlet bahçeli çok güzel bir duruş sergiledi. Bahçeli’nin tarihi yazılacak.”

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ