AYŞİN SEÇİL GEZER

AK Parti Edirne 6. Olağan İl Kongresi’ne Keşan’dan da katılım gerçekleşeceğini söyleyen Boyalık saat 10.00’da Cumhuriyet Meydanı’ndan otobüslerin kalkacağını ifade etti. Boyalık, “Cumartesi günü saat 13.00’da Edirne’de 6. Olağan İl Kongremiz olacak, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım Beyin katılımlarıyla. Büyük bir coşku içerisinde Edirne’de de görev tazelememizi, yenilenmemizi yapacağız. AK Parti için kongreler bir bayram, şölen havasında geçer. İl Kongremiz de bir şölen havasında geçecektir. Bütün Keşan Halkını Edirne’ye, kongremize davet ediyoruz. AK Parti’de bu kan değişimleri güç katacaktır. Yarın(bugün) Cumhuriyet Meydanı’ndan otobüslerimiz Edirne’ye hareket edecektir. Başbakanımızın geleceği kongremize tüm Keşan halkını davet ediyoruz.” şeklinde konuştu.

DEVLETİMİZ SÖZ VERDİĞİ PROJELERİN HEPSİNİ TAMAMLIYOR

Sanayi Kavşağı’nın tek taraflı olarak açıldığını belirten Boyalık, şunları söyledi: “Sanayi Kavşağı tek taraflı olarak açıldı, bende geçtim. Çok güzel bir yol olmuş, çok yükselmeden güvenli bir şekilde geçilebiliyor. İkinci kısmı da Mart ayı gibi bitecek. Onun sonunda da can ve mal güvenliği sağlanmış olacak. Biraz gecikme var kavşakta, bunlar yapılırken bazı aksaklıklar yaşanabiliyor veya müteahhittin eksikliği olabiliyor. Netice itibariyle devletimiz söz verdiği projelerin hepsini tamamlıyor. AK Parti Hükümeti zamanında Keşan’a böyle hizmetler olduğu için mutluyuz.”

YENİ HASTANEMİZE GEÇECEĞİZ

Yeni yapılan Keşan Devlet Hastanesi ile ilgili de değerlendirmede bulunan Hüseyin Boyalık, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Keşan Devlet Hastanesi en kısa zamanda açılacak. Şu anda fiziki olarak bir eksiği kalmadı. Hastanenin açılması için bir sıkıntı yok. Başhekim beyin atanmasının ardından hastanenin taşınma işlerini inşallah yapacağız. Önce kadrolar sağlamlaşsın, tamamlansın. Önemli olan fiziki şartlar değildir, hastanenin içindeki doktorlardır, hemşirelerdir, çalışanlardır. Keşan’da Başhekim sıkıntımız da bitiyor. Ardından da yeni hastanemize geçeceğiz, hem fiziki şartları iyi hem de içerisinde doktorlarıyla, çalışanlarıyla mutlu bir hastane olacak.”

EN DOĞRU PROJEYİ, EN İYİ ŞEKİLDE YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ

“Sanayi Kavşağı konusunda eleştiriler olmuştu artık hizmet veren bir durumda, eleştiriler yersiz mi çıktı?” şeklindeki soruyu da yanıtlayan Boyalık, açıklamasını şu şekilde sonlandırdı: “İnsanların ağzı torba değil, dikesin. Akşam da sosyal medya üzerinden eleştiri aldık. Vatandaşın bir tanesi diyor ki; bu projede çok hatalar var. Hata neresinde? Gayet güzel bir kavşak oluyor. Yapmak mı hata? Biri diyor ki; zaten yapacaksınız, göreviniz. Evet görevimiz bizim ama ihmal edilmiş bir Keşan’ın, biz hiçbir şeyini ihmal etmiyoruz. Hükümet olarak hiçbir ihmale mahal vermiyoruz. Sanayi Kavşağı lazımdı. En doğru projeyi, en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Oradaki vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak Karayollarının işi, Karayolları da buraya en uygun projeyi yapıyor. Küçük Sanayi Sitesi’nin girişi konusunda bit tek sıkıntı var. Sanayinin girişi de direk anayola bağlantılı olarak yapılacak. Sanayi sitesinin de giriş ve çıkış sorunu kökünden halloluyor.”