AK Parti Keşan İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık, dün beraberinde İl Sağlık Müdürü Muhsin Kişioğlu ve Hayırsever İş Adamı Tolga Mercan’la birlikte, Erikli’de Mercan ailesi tarafından yaptırılan “Sağlık Bakanlığı Kerami Mercan Keşan Devlet Hastanesi Semt Polikliniği ve 112 Acil Sağlık İstasyonu”nu ziyaret etti.

Boyalık, Kişioğlu ve Mercan’ın yanı sıra ziyarete AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Özgür İnceoğlu ile İlçe Sağlık Müdürü Ergün Kurtar da katıldı. Ziyaret sırasında Mercan ailesi tarafından yaptırılan Semt Polikliniği hakkında bilgiler alan Hüseyin Boyalık, yapılan yatırım için Mercan ailesi adına Mercan Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Mercan ve ailesine teşekkür etti.

24 SAAT SAĞLIK HİZMETİ VERİLECEK

Poliklinikte 24 saat sağlık hizmeti verileceğini dile getiren Hüseyin Boyalık, gündüz mesai saatleri içersinde uzman hekimin görev alacağı istasyonda, geri kalan saatlerde ise nöbetçi pratisyen hekimin duracağı, ayrıca Erikli’de bulunan 112 Acil Sağlık İstasyonu’nun da burada konuşlanacağını söyledi. Boyalık, ayrıca Polikliniğin, yaz sezonu başlangıcına kadar yetişmesinin ve açılışının gerçekleşmesinin planlandığını vurguladı.

BÖLGE TURİZMİMİZE DE BÜYÜK KATKILAR SAĞLAYACAKTIR

Mercan ailesi tarafından Erikli Sahili’ne yapılan Semt Polikliniği’nde incelemelerde bulunduklarını dile getiren Boyalık, turizm açısından çok kaliteli bir eserin Erikli’ye kazandırıldığını belirterek, “Ortaya çıkan eser, son derece güzel ve harikulade bir yapı olmuş. Ticaretinde ve insanlığında herkese örnek olan Merhum Kerami Mercan ağabeyimizin adına yakışan bu eserin bölge halkımıza hizmet edecek olması Mercan ailesini olduğu kadar bizleri de gururlandırıyor ve mutlu ediyor. Sahil bölgelerimizde bu tip şık ve de hizmete yönelik yapıların artması, bölge turizmimize de büyük katkılar sağlayacaktır. Bu yatırımımızın buraya kazandırılmasında Mercan ailesi kadar Sağlık Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu’nun da büyük katkısı vardır. AK Parti iktidarının insana ve sağlığa verdiği önemin bir örneği olan bu semt polikliniğimiz bölgemize tekrar hayırlı olsun. Bu polikliniğin bölgemize kazandırılmasında emeği olan başta Mercan ailesi olmak üzere herkese teşekkür ediyor, rahmetli Kerami Mercan ağabeyimizi de tekrar saygıyla anıyoruz.” dedi.

Boyalık, yapılan yatırımın Erikli’ye hayırlı olmasını da dileyerek, yaz sezonunda bölgeye gelecek olan tatilcilere iyi bir sezon geçirmeleri dileğinde bulundu. Boyalık, Mercan, Kişioğlu, Semt Polikliniğinde bir süre inceleme yaptıktan sonra buradan ayrıldı.