GİZEM GÖRÜR

İNŞALLAH BU ÜSLUBU DÜZELTİRLER

Keşan’da yaşanan ağaç kesimi konusunda yapılan eleştirilere, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ın, “Kediler fare mi yakaladı?” şeklinde bir açıklamada bulunduğunu hatırlatarak sözlerine başlayan Boyalık, şunları söyledi: “Sayın Özcan yine yanlış bir açıklamada bulunmuş. Daha önceki ağaç kesiminde haberinin olmadığını ve ilgili kişilere gereken cezayı vereceğini dile getirmişti. Şimdi ise kedi-fare olayını ortaya atmış. Çabuk hırsız ev sahibini şaşırtır yapmaya çalışıyorlar. Toplumun Keşan içerisinde nefes almaya hali kalmamış durumda. Kesilen ağaçların kuruduğunu Sayın Özcan dile getiriyor ancak, bunlar akasya ağacıdır ve kurumaz. Akasya ağacını komple kesmiş olsanız da  yine yanlarından dal verir ve tekrar büyür. Kurumuş ağaç söylemi son derece yanlıştır. Keşan Belediye Başkanı’nın kime ve neye hizmet ettiklerini bilmiyorum. İfadeler son derece densiz olmuştur. İnşallah bu üslubu düzeltirler.”

BURADA İŞ BİLMEZ BİR CUMHURİYET HALK PARTİSİ BELEDİYESİ BULUNUYOR

Keşan Belediyesi tarafından şehir içinde yapılan asfaltlama çalışmaları konusunda da değerlendirmelerde bulunan Hüseyin Boyalık, sözlerine şöyle devam etti: “Rögar kapaklarının bir tanesi yukarda, bir tanesi aşağıda. Yağmur suyu projesi yapılmıştı ama yine aynı sıkıntılar mevcuttur. Bu işin bir teknik şartnamesi vardır ve buna göre, iş yapılır. Ama bu şartnameye uyulmadığını görüyorum. Bu rögar kapaklarının asfaltlama yapılmadan önce belli bir koda getirilmesi gerekiyor. Bu koda göre bir tertip yapılması lazımdı. Yağmur suyu projesinin rögar kapaklarının kenarlarının önceden betonla yapılıp asfalt yapılması gerekirdi. Yolun altı bozuk olduktan sonra siz yolun üzerine istediğiniz kadar asfalt dökün, değişen bir şey olmaz. 1 ay önce kazılmış ve doğru düzgün oturmadan yama şeklinde asfalt yaptınız. Daha sonra bunu yeniden kazıyıp yeniden bir yol yapmaya çalışıyorsunuz. Burada iş bilmez bir Cumhuriyet Halk Partisi belediyesi bulunuyor. Yapılan yama asfaltlar kazılıyor ve üzerine bir şey yapmadan yeniden asfalt dökülüyor. Burada, başarılı olmanız mümkün değil. Yarın öbür gün bu asfaltlar bozulacaktır. 3-5 cm kazımakla bu iş olmaz. Yol sağlam değilse, ne yaparsanız yapın, yoldan randıman alamazsınız. Kış mevsimini geçireceğiz ve yolun ne kadar kötü bir durum alacağını hep birlikte göreceğiz. Keşan halkının paraları ne yazık ki, yanlış şekilde kullanılmış olunuyor.”

BU ASFALTLAR ZAMAN İÇERİSİNE BAŞIMIZA BELA OLACAKTIR

Keşan’da yapılacak bir iş varsa doğru düzgün yapılması gerektiğini ifade eden Boyalık, “Keşan Belediyesi tarafından Yukarı Zaferiye Mahallesi’nde TOKİ Konutları’na giden mevkiye atılan asfaltlar şuanda bozulmuş durumda. Bir kamyon geçiyor ve lastik izleri asfaltta kalmış. Burada da benzer durumlar yaşanacaktır. Yapılan işleri doğru bulmuyorum. Keşan Belediyesi tarafından asfalt çalışması yapılacak denildi ancak incecik bir asfaltın atıldığını görüyoruz. Bu asfaltlar zaman içerisine başımıza bela olacaktır. Ayrıca, asfalt üzerine asfalt atılıyor ya da yamalar yapılıyor ve Keşan’da kaldırım diye bir şey kalmadı. Keşan’ın geçmişte parke taşları vardı ve Cumhuriyet Halk Partili belediye bunu yok etti. Ben Keşan’ın daha düzgün olmasını ve Keşan’da daha düzgün işler yapılmasını bekliyordum. Bankalar caddesinde ve ana caddelerde kaldırım düzenlemesi yapmadan, otopark düzenlemesi yapmadan asfalt döktüklerini ifade ediyorlar. Bunların hiçbiri toplum menfaatine değildir. Bunlar toplumun gözünü boyamak için yapılan işlerdir. Halkımız bunu görecek ve en doğru kararı verecektir.” şeklinde konuştu.

GÖZ BOYAMAKLA İŞ OLMAZ

Hüseyin Boyalık, sözlerini şöyle tamamladı: “İş görmez Cumhuriyet Halk Partisi belediyesi günden güne Keşan halkıyla dalga geçmeye başladı. Yapılan işlerin ve konuşulanların hepsi dalga geçmektir. Kedi-fare olayını ortaya atmak halkla dalga geçmek anlamına geliyor. Partimizin bir yöneticisi kesilen ağaçların başında bulunuyorsa, bu halkımızın bize ulaşması münasebetiyle gitmiştir. Kimse halkla dalga geçemez. Göz boyamakla iş olmaz.”

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ