NAZAN KAPLAN

Türk Milletinin göğsünü kabartan bir ordusunun olduğunu belirten Boyalık, “Ordumuz operasyonda gayet başarılı bir şekilde mücadele ediyor. İnşallah o bölgede bir huzur sağlanacak. Aslında işin sadece o bölgeyle bağlantılı olmadığını uluslararası bir çözüm gerektiğini herkes biliyor. Bu ekonomiyi de farklı şekilde yansıyor. Keşan’da çeşitli platformlarda konuşanlar var. ‘Bu operasyonlar tedirginlik yaratıyor’ şeklinde ifadeleri doğru bulmuyorum. Kesinlikle operasyonlar iş adamımızı, esnafımızı tedirgin etmiyor, etmemeli de. Biz, Kurtuluş Mücadelesi vermiş bir milletin evlatlarıyız. Atalarımız, Mustafa Kemal Atatürk’ün arkasından giderken malını, mülkünü, çocuğunu bırakıp ölmeye gitmiştir. Bugün, ülkemiz için oynanan bunca oyun varken, bizler ekonomimiz ne olur? Biz ne oluruz? gibi düşünceler içerisinde olmadan vatanın ve milletin geleceğini önde tutup herkesten fazla hükümetimize, ülkemize, ordumuza destek vermemiz lazım. Bilinmesi gereken şudur ki; eğer vatan yoksa devlet yoksa hiçbir şey olmaz. Suriye’deki karışıklıklar ortada. Orası bir terörist yuvası olmuş. Amerika gelip, silahları vermiş. O silahlar bizim ülkemize karşı kullanılıyor. Bu operasyonlardan rahatsız olma gibi bir durumumuz olmamalı. Aksine destek olmalıyız.” dedi.

ÜLKEMİZE HAİNLİK YAPANLARIN İÇİMİZDE YAŞAMASINI İSTEMİYORUZ

Terör bittiği zaman ülkenin doğusundan batısına her yere huzur geleceğinin altını çizen Hüseyin Boyalık sözlerini şöyle sürdürdü: “Eğer terör bizim ülkemizde biterse ülkemizin doğusundan batısına her yere huzur gelir. Bu sadece Ortadoğu meselesi değil. Oralarda daha huzurlu bir hayat olursa emin olun ki Trakya’da bundan nasibini alacak. Dolayısıyla ticaret artacak, esnafın işi-gücü artacak. Bir hükümet düşünün terör belasından kurtulmuş, bir ülke düşünün terörden kurtulmuş. Daha sonra savaş halinden çıkıp insanların huzuruna yönelir. OHAL biter, huzurlu bir ülke olur. 17-25 Aralık operasyonlarını hiçbir zaman unutmayın. Gezi Parkını hiçbir zaman için unutmayalım. Yine aynı şekilde 15 Temmuz darbe girişimi de peş peşe kurgulanmış, dış güçler tarafından ortaya konmuş yapılardır. Bu yapıların aktörleri hepsi meydanda. Biz bugün kendi göbeğimizi kendimiz kesiyoruz. Askerimizle terörün tam ortasına bomba koyuyoruz. Artık ülkemizde terörist, vatan haini istemiyoruz. Ülkemize hainlik yapanların içimizde yaşamasını istemiyoruz. Huzurlu bir Türkiye, huzurlu bir Keşan istiyoruz. Keşan’da da sosyal medyadan şovmenlik yapanlar var. ‘Savaşa karşıyız’ diyeni var. Ama biz orda savaş vermiyoruz. Hiçbir ülkenin toprağında gözümüz yok. Türk Ordusu terörün Türkiye ile olan bağlantısını kesmek için oraya gitti. Keşan’daki herkesten destek istiyoruz. Söylemlerini ne kadar olumlu yaparlarsa, geleceğe de umutlu bakarız.”

ALLAH RAZI OLSUN

Afrin’deki sivil halk için düzenledikleri yardım kampanyasına ciddi bir destek geldiğini dile getiren Boyalık, “Kampanyaya destek veren herkesten Allah razı olsun. Biraz eksik var. İyice toparladıktan sonra oradaki vatandaşlara göndereceğiz” diyerek sözlerini sonlandırdı