HABER MERKEZİ

Beraberinde İlçe Başkan Yardımcıları Gürcan Kılınç ve Beyhan Nanta ile birlikte yüksekokula giden Boyalık, burada Okul Müdürü Oğuzhan’dan okulun çalışmaları ve eksiklikleriyle ilgili bilgiler aldı.

Okula yeni açılması planlanan bölümler ve yurt sorunuyla ilgili de Oğuzhan’dan bilgiler alan Boyalık, okulun ihtiyacı olan yurt sorunu ile ilgili Gençlik ve Spor Bakanlığı ile bir görüşme yapılacağını ve yurt probleminin ortadan kalkması için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.

Okula açılacak yeni bölümler, okulun diğer sorunları ve öğrencilerin durumuyla da ilgili bilgiler alan Boyalık; “Üniversitemiz, bizim için, Keşan’ımızın geleceği için oldukça önemlidir. Öğrencilerimizin ve eğitim veren akademisyen kadromuzun, ilçemizde huzurlu ve mutlu olması için elimizden geleni Keşan olarak yapmalıyız. Bunun içinde ortak akılda hareket etmek gerekir. Üniversiteler bir şehre değer ve anlam katan kurumlardır. Bizler de Keşan ile okulumuz arasındaki ilişkiyi daha da arttırmak ve Üniversitemizde eğitim gören öğrencilerimiz ile akademisyen kadromuzun, ilçemizin gelişimine katkı sağlaması için her türlü ortak çalışmayı yapamamız gerektiğine inanıyorum. Müdürümüze sıcak karşılamasından dolayı teşekkür ediyor, bu ziyaretlerin daha da artmasını temenni ediyoruz.” dedi.

Oğuzhan’da Hüseyin Boyalık ve yöneticilerine, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Keşan ve Keşan’ın gelişimi için ortak çalışmaya hazır olduklarını söyledi.