AYŞİN SEÇİL GEZER

AK Parti Keşan İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık ve yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclisi’nin AK Partili Üyesi Adnan Vural ve Türkmen köyü Muhtarı Hakkı Yilber, dün çalışmaları yerinde inceledi. 

VATANDAŞLARIMIZ BU YOLDAN RAHAT BİR ŞEKİLDE ULAŞIM SAĞLAYACAK

Konuyla ilgili olarak bilgi veren Boyalık, “Uzun zamandır vatandaşlarımız bu yolun asfaltlanmasını istiyordu. Birçok köyün bağlantı yolunda çalışmalar devam ediyor. Alt temel malzemesi çekiliyor ve önümüzdeki günlerde asfaltı atılacak. Bu yol köylerimiz ve çiftçilerimiz açısından önemli. Çünkü köylerde Keşan’a olan mesafeyi çok kısaltıyor. Vatandaşımız ana yola çıkmak zorunda kalmıyor. Vatandaşlarımız bu yoldan rahat bir şekilde ulaşım sağlayacak. Son derece yoğun bir şekilde kullanılan yol. Ekonomiye katkısı olacak. Bu hizmetlerin devamı gelir inşallah. AK Parti iktidarında böyle güzel hizmetlerin daha da artmasını diliyorum.” dedi. 

YAPILMASI GEREKEN BİR YOLDU

Daha sonra söz alan Vural, “Yolumuzda çalışmalar başladı. Yapılması gereken bir yoldu. Bu yolun yapılması için başkanımızla birlikte büyük bir gayret gösterdik. Programa alındı ve çalışmalara başlandı. Hayırlı olsun.” şeklinde konuştu. 

BİZİM İÇİN ÖNEMLİ BİR ÇALIŞMA

Yilber ise çalışmalar nedeniyle teşekkür ederken, şunları söyledi: “Bu yol köylerden Keşan’a ulan mesafeyi önemli ölçüde düşüyor. Burası kullanılan bir yol. Bizim için önemli bir çalışma.”