HABER MERKEZİ

Saat 16.00’da başlayan ödül töreni öncesi konuşan Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan, öncelikle briçsever konuklara turnuvaya katıldıkları için teşekkür ederek, “Biz bundan 5 yıl önce festivalimiz kapsamında Keşan’da bir briç turnuvası düzenlemiştik. Burada bu konuda destek olan meslektaşım Dr. Tayyar Tavşanoğlu var.  Ama arada bu turnuvayı tekrarlamadık. Bu yıl briçsever dostlarımız bir kez daha bunu yapma konusunda talepte bulundular. Biz de turnuvayı Erikli’de düzenlendik. Turnuvanın düzenlenmesinde emekleri bulunan Türkiye Briç Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Akbıyık, Türkiye Briç Federasyonu Trakya Bölge Sorumlusu Ayşe Nazlı Metin, Briç Federasyonu Edirne İl Temsilcisi Turgay Taşkın, Türkiye’nin en iyi oyuncularından olan Kudret Metin ve Serhat Paksoy’a teşekkür ediyorum.” dedi. Özcan, briç turnuvasını Erikli Sahilinde geliştirerek sürdürmeyi planladıklarını da sözlerine ekledi.

Daha sonra Turnuvada dereceye girenlere ödülleri Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan, Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Cengizhan Aktan, Türkiye Briç Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Akbıyık,Türkiye Briç Federasyonu Edirne İl Temsilcisi Turgay Taşkın, Türkiye Briç Federasyonu Trakya Bölge Sorumlusu Ayşe Nazlı Metin ve Kudret Metin tarafından verildi.

Turnuvada alınan sonuçlar şöyle:

GENEL SIRALAMA:

1. Turgay Taşkın - Uğur Kaymak

2. Serhat Özer Paksoy - Kudret Metin

3. Osman Gemici- Ahmet Okay Simsar

KARIŞIK:

Ayşe Nazlı Metin - Mehmet Kırmızıkan

EN İYİ SENYÖR:

Mehmet Akif Başaranlar- Fikri Şen

EN İYİ GENÇ:

Serhat Baykara - Levent Nedim İnan.

16-17 Eylül 2017 tarihlerinde Erikli Sahili Belediye Çay Bahçesi’nde yapılan turnuvada genel birincilere yarım altın ve kupa, genel ikincilere çeyrek altın ve kupa, genel üçüncülere gram altın ve kupa, bayan, senyör ve genç kategorilerine madalya verildi.

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ