HABER MERKEZİ

Dernek, 1 Mart Cuma akşamı ‘Enez’liler Keşan’da Buluşuyor’ etkinliğinin ardından 3 Mart Pazar günü ‘Enez’in Eğitim Sorunları’ konulu etkinliği gerçekleştirecek.

“Eğitim konusunun oldukça geniş bir alan olduğunu, ancak bu toplantıda Enez’de öğrenim gören çocuklarımızın başarı oranlarını artırmak için Enez’e özel neler yapılabilir konusuna yanıt aranacağını” belirten Dernek Başkanı İsmet Esengin, “Amacımız hiçbir kurum ya da kişiyi eleştirmek değildir. Bu toplantıda Enez’e özgü iyi örnekler ve öneriler üzerine yoğunlaşacağız.” dedi. Esengin “Enez’i önemseyen ve gençlerimizin daha iyi yetişmesi için önerisi olan ve katkı sunabilecek tüm Enez sevdalılarını, yöneticilerimizi, eğitimcilerimizi ve öğrenci velilerimizi toplantımıza bekleriz.” diyerek Dernek adına çağrı yaptı.

3 Martta Enez’de Aqua Beach Otelde yapılacak toplantı saat 10.00 da kahvaltı ile başlayacak. Saat 13.00 e kadar sürecek. Dernek başkanı İsmet Esengin yaptığı yazılı açıklamanın sonunda  tüm katılımcıları bu toplantıda “Enez’de öğrenim gören öğrencilerimizin başarı düzeylerini artırmak için nasıl katkı sunabilecekleri ile ilgili örnekler ve öneriler getirmeye” davet etti.