* Çadır içinde hazırladığı düzenekten uyuşturucu madde kullandığı iddia edilen genç, baygın halde görüldü ancak haber verilmesine rağmen ilgilenen olmadı.

* Her gün benzer vakalarla karşılaştıklarını belirten mahalle sakinleri, “Çocuklarımız, gençlerimiz ölüme sürükleniyor. Ne gelen var ne giden. Devlet büyükleri sesimizi duysun ve bu çocuklara sahip çıksın.” şeklinde konuştu.

 Dün saat 15.00 sıralarında Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Zati Yörüker Caddesi bitiminde kalan arazide kurulan bir çadır içinde yaşanan olay ibret verici idi.

Hazırladığı düzenekten uyuşturucu madde çeken ve daha sonra kendinden geçen gencin durumunu farkeden mahalle sakinleri, ilgililere haber verdi.

2 kez aramalarına rağmen ilgilenen olmayınca gazetecileri arayan mahalle halkı, “Yazık günah değil mi? Bu çocuk daha önce çalışıyor, ekmek parasını çıkarıyordu. Birilerinden göre göre bu hale geldi. Küçücük çocuklar da bu duruma seyirci oluyor. Uyuşturucu madde kullanımı gençler ve çocuklar arasında günden güne çığ gibi büyüyor. Bu çocukların eğitilmesi ve kötü alışkanlıklardan uzaklaştırılması lazım. Ancak bırakın eğitilmeyi, bilgi verdiğimiz halde gelen bile yok. Uyuşturucu ile mücadele bu şekilde mi olacak?” dedi.

Hemen hemen her gün benzer vakalarla karşılaştıklarını belirten mahalle sakinleri, “Çocuklarımız, gençlerimiz ölüme sürükleniyor. Ne gelen var ne giden. Devlet büyükleri sesimizi duysun ve bu çocuklara sahip çıksın. Artık aileler başedemiyor. Bu illete bağımlı olmuşlar. Bir an önce bu bağımlılıktan kurtarılmaları lazım.” şeklinde konuştu.