HABER MERKEZİ

Çakmak’ın konuyla ilgili açıklaması şöyle: “Ülkemizde 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçim günü tüm yurdumuzda olduğu gibi,

Keşan merkezde, ilçemizde ve köylerimizde bulunan bütün iş yerlerimizde uygulanacak yasaklar YSK tarafında belirlenmiştir.

Yüksek Seçim Kurulunun kararı ile oy verme günü olan 24 Haziran 2018 pazar günü sabah saat 06.00'dan gece saat 24.00'e kadar hiç bir iş yerinde kapalı veya kadeh ile açık alkol satılması ve içilmesi yasaklanmıştır.

Her ne suretle olursa olsun Umuma açık işletmelerimizde canlı müzik işletmelerimizde içki ruhsatlı bütün iş yerlerinde gece 24.00'e kadar içki verilmesi yasaktır.

Oy verme günü oy verme süresince Kahvehanelerimiz, Kıraathanelerimiz ve İnternet cafelerimiz, park ve çay bahçeleri, kafeteryalar gibi. Bütün Umuma açık eğlence yerlerinde pazar günü sabah saat:08.00' ile oy verme süresi bitimi olan 17.00'e kadar kapalı olacaktır.

Lokantalarımız sadece yemek verebileceklerdir. Bütün esnaflarımızın Yüksek Seçim Kurulunun aldığı seçim günü uygulanacak kararlara uymasını istiyorum.

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri esnaflarımıza, Halkımıza ve Ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum.”