Çamlıca Belediye Başkanı Halil Büyükyatıkçı,  önceki gün Tekirdağ Ramada Otel’de yapılan Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği (TRAKYAKENT) Nisan ayı Encümen Toplantısı hakkında bilgi vererek, seçilen 4 yeni encümen üyesinden birinin de kendisi olduğunu bildirdi.

24 Nisan 2013 Çarşamba günü Sevim Yenice Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Halk Eğitimi Merkezi Korosu konserini izlemek için gelen Büyükyatıkçı, burada yaptığı açıklamada, TRAKYAKENT Nisan ayı Encümen Toplantısı’nın Tekirdağ’da yapıldığını belirterek, yapılan seçimler sonucunda 4 üyeden oluşan encümen üyeliğine seçildiğini bildirdi.

ÇAMLICA KAPATILACAK OLURSA B PLANIMIZ VAR

Çamlıca’nın, 2014 yılının Mart ayında yapılacak seçimlerde kapatılıp, kapatılmayacağı ile ilgili soruyu cevaplandıran Büyükyatıkçı, bu konuda iyimser beklentilerini hâlâ muhafaza ettiklerini ancak kapatılma söz konusu olursa daha önce de gündeme getirdikleri Keşan’a bağlanma konusunda çalışmalara başlayacaklarını söyledi.

“Bu konuda bir B planımız var” diyen Büyükyatıkçı, “İzzetiye köyü ile hem Çamlıca’nın hem de Keşan’ın sınırı var. Eğer iş oraya kalırsa Keşan’a bağlanma konusunda bu köyümüzle birlikte hareket etmeyi ve Keşan’a bağlanmayı düşünüyoruz” diye konuştu.