Çamlıca Köyü Muhtarlığı, Çamlıca Kültür ve Turizm Derneği ve KORUDER (Korudağ Doğal Yaşam ve Çevre Derneği) tarafından, 9 Ocak tarihinde düzenlenen Çamlıca Bocuk Gecesi’nin gerçekleşmesinde emeği geçen ve katılanlara teşekkür edildi.

11’ncisi gerçekleştirilen Çamlıca Bocuk Gecesi ile ilgili, Çamlıca Köyü Muhtarlığı, Çamlıca Kültür ve Turizm Derneği ve KORUDER (Korudağ Doğal Yaşam ve Çevre Derneği) tarafından ortak bir açıklama yapıldı. Açıklamada, bu yıl düzenlenen Çamlıca Bocuk Gecesi etkinliğine katılımdaki sayının beklenenin çok üzerinde olduğu belirtilerek, “Bu seneki etkinlik için öngörümüz 2 bin kişiydi. Fakat geçen yılki etkinliğin etkisini gözden kaçırdığımızı fark ettik ve 5 bin kişinin üzerinde bir katılım ve devinim olduğunu gördük. Öncelikle Keşan ve bölge halkımıza göstermiş oldukları ilgi için teşekkür ediyoruz. Etkinlikte 83 kişi görev aldı ve beklediğimiz sayının üzerinde bir katılım olunca organizasyonda bazı eksiklikler yaşanmış ise özrümüzü kabul edip anlayışla karşılanmasını rica ediyoruz.” denildi.

Etkinliğin gerçekleştirilmesinde, ses, sahne ve ulaşım gibi konularda kendilerine destek veren Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan, Başkan Yardımcısı Cengizhan Aktan ve görevli personele teşekkür edilerek, şu ifadelere yer verildi: “Etkinliğimize 2 yıldır izcileri ile katılıp destek sağlayan Trakya İzciler Birliği Derneği Başkanı Ali Milli ve ekibine teşekkür ediyoruz. Geceye piyesleriyle ayrı bir renk katan Keşan Feride Mehmet Çuhacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi) başta Okul Müdürü Sayın Ercan Kınık ve gösteri grubundan sorumlu Keşan Halk Eğitimi personeli Esra Mutlu öğretmenimize ve piyes gösterilerini gerçekleştiren öğrenci arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Turizm eğitimi alan öğrencilerimizin bölgemizin tanıtımında bir kültür ve turizm etkinliği olan Bocuk Gecemizde görev almaları bizleri mutlu etti. Önümüzdeki yıllarda çok daha fazla rol alacaklarını şimdiden biz öngörüyoruz. ‘Üjj-Bejj Tiyatro Grubu’na yapmış oldukları gösteri için teşekkür ediyoruz. Programa ayrı bir renk kattılar. 2 yıldır gecenin parti bölümünde elektronik müzikleriyle katılımcıları coşturan DJ Cenk Filiz arkadaşımıza sonsuz teşekkürler. Etkinlik için yaklaşık 2 aydır soğuklarda gönüllü çalışıp emek veren Çamlıca Kültür ve Turizm Derneği üyelerine, Korudağ Doğal Yaşam ve Çevre Derneği üyelerine, ayrıca Çamlıca Muhtarlığı çalışanlarına teşekkür ediyoruz.”

GAZETECİLERE TEŞEKKÜR

Açıklamada, etkinliğe katılan gazetecilere de teşekkür edilerek, “Etkinliğimizin olduğu gece Çalışan Gazeteciler Günü programları vardı ve buna karşın bize de uğradılar. Katılımları için teşekkür ediyor Çalışan Gazeteciler Günlerini de bir kez daha kutluyoruz. Bölge üniversitelerimizden katılan akademisyenlerimiz de programa yoğun bir katılım sağladı. Trakya Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi, Çanakkale On Sekiz Mart Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Trakya Üniversitesi Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu, Trakya Üniversitesi Keşan Meslek Yüksek Okulu ve Keşan Hakkı Yörük Sağlık Yüksekokulu akademisyenleri de bizlerleydi, kendilerine gösterdikleri ilgi için teşekkür ediyoruz. Gecenin mimarlarından Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Sayın Bahadır Sezer’e ayrıca teşekkür ediyoruz. Şölen olarak başladığımız etkinliğin bundan sonraki süreçte karnavallaşmasının da önünü açmıştır. Yeni dönem çalışmalarımıza 10 Ocak 2016 tarihi itibari ile başlamış bulunmaktayız. Çamlıca Muhtarlığı bünyesinde gönüllü bir proje ekibi oluşturduk. Coğrafyamızın barındırdığı Tarih ve kültürel değerlerimiz en büyük zenginliğimiz, onlardan feyz alıyoruz. İlerleyen günlerde çalışmalarımız hakkında zamanı geldikçe paylaşımlarda bulunacağız.” denildi.