AYŞİN SEÇİL GEZER

Çayır, “Bostancı, kendi döneminden kalan borçları kapatmak için sürekli bizim dönemimiz ile ilgili açıklamalarda bulunuyor. Gerçek ile yakından uzaktan bir alakası yok. 5 yıl boyunca, sadece arıtma tesisi için 4 milyon TL borçlanmamız var. Onun dışında belediyeyi hiç borçlanma yapmadan teslim etmişiz. Söz konusu kamu borçları, Abdullah Bostancı’nın daha ilk dönemlerinden gelen altyapı yatırımları ile ilgili borçlar. Benimle hiç alakası yok, karalama politikası. Günü kurtarmak için kendi beceriksizliğini, başarısızlığını örtebilmek için benim üzerimden çırpınışlar bunlar. Halktan ve vatandaşlardan şikayetler var zaten bunları duyuyoruz.” dedi.

ESKİ BELEDİYE BAŞKANINI KÖTÜLEYEREK KENDİNE PAY ÇIKARMAYA ÇALIŞIYOR

Ahmet Çayır, sözlerini şöyle sürdürdü: “İller bankası kayıtlarına girilir ise önceden ne kadar borç olduğu görülür. Cumhuriyet Halk Partisi ve beni, eski belediye başkanını kötüleyerek kendine pay çıkarmaya çalışıyor. Bütün beyanatları yalan. Aksine göreve geldikten sonra yaklaşık 10 milyon liralık borçlanarak yatırım yaptılar, ortada hiçbir şey yok. Sadece bir parke taşı var.”

BİR ADIM İLERİYE GİDEMEDİLER

Enez’de festival yapılması konusunda yorum yapmaya gerek olmadığını dile getiren Çayır, “Enez’in ihtiyacı olan Keşan yolunun duble yol yapılması, Enez Meslek Yüksek Okulu’nun açılması, Enez Limanı’ndan feribot seferlerinin başlatılması bizim temel meselelerimiz. Bunlar ile ilgili bir adım ileriye gidemediler. Bu çok büyük bir başarısızlıktır. İktidar belediyesi olarak Enez’in beklentilerinden ne kadar uzak olduklarını gösteriyor. Bu sadece 3- 5 tane parke taşı ile olmuyor.”

HERKES AK PARTİ’NİN SÖZÜNÜ TUTMASINI BEKLİYOR

Enez’in girişine yapılan yolun O kentin tarihi dokusuna uygun olmadığını ifade eden Ahmet Çayır, sözlerini şöyle tamamladı: Tarihi Kentler Birliği’nin daha önce bizim hazırlattığımız projenin dışında imitasyon beton parke kullanılarak yapmaya çalıştıkları bir uygulama. Uygun değil. Zaten uygulama da çok fazla kasise sebep olduğu için halk tarafından da şikayet edildi. Enez vaat ettikleri hizmeti bekliyor, 40 milyon borcun silineceği, Keşan yolunun yapılacağı, feribot seferlerinin başlatılacağı, AK Parti İlçe Başkanı Nedim Uzun ve Belediye Başkanı Abdullah Bostancı’nın verdiği sözlerin yerine getirilmesini bekliyor. Herkes AK Parti’nin sözünü tutmasını bekliyor.”

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ